Мира Добрева: Хижари от "Рилски езера" ме оставиха навън, в "окото на бурята", защото съм с куче

19 септември 2021 22:07   10 коментара   16646 прочита


 Лифтът не работил и се наложило Добрева да стигне до Паничище срещу солидно заплащане със забранените уж джипове. Управителят на хижата твърди: Тази жена не казва истината ,тя беше вътре, но не е допусната до столовата, защото там с куче не се влиза ...

 

"Един час в окото на бурята. Пред вратата на българска хижа. 
 
Когато си в планината. Когато забрули зловещ вятър и капки дъжд се забиват като стрелички в лицето ти. Когато спрат лифта, заради стихията навън. 
Когато не ти позволят да влезеш вътре. Защото си с куче. 
Тогава се питаш как е възможен такъв сблъсък между величието на природата и нищожеството на човеците. 
.
Хижа “Рилски езера”. 
Хижари със златни ланци и анцузи. 
Не Ви прави чест., този пост на Мира Добрева разтърси мрежата, последваха стотици коментари за поведението на хижарите, които безчовечно хлопнали вратите под носа на зъзнеща от студ жена. Причината за арогантното и брутално поведение е малкото кученце, с което била Добрева.

Журналистката твърди ,че останала около час под дъжд и зловещи грамотевици, лифтът не работил, за да се върне, и се наложило да извика от забранените уж джипове, който срещу солидно заплащане я закарали до Паничище.

Репортер на Struma.com се свърза с управителя на хижата Ст. Попов и ето какво заяви той: Това, което твърди Добрева не е истина, виждам на камерите как  е била вътре в хижата, но не е допусната до столовата . Иначе имаме три зали ,където може да си с куче . Над 20 минути е била вътре, говорила си е ,направена е забележка,  че в столовата не се влиза с куче, явно е излязла и е направила клип, после пак се е върнала вътре. Целият персонал сме страшно възмутени, мога да пратя и клипа, на който се вижда, че тази жена е била вътре в хижата и никой не я е гонил, каза Попов . 

Петя Колева 

 

10 коментара
19 Септември 2021 22:31 | Хаха
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Щом не са те мандрасале па си добре. Стара риба нема, дай както Миреее


19 Септември 2021 22:33 | Йес бе
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Е, ако в хижата има алергични към кучета, що правим? Въпреки, че едв ли. Там у тиа хижи се жули ракия и нема ни вируси ни алергии, пиене и мандръсане. Най много да забренееш на дръти години


19 Септември 2021 23:46 | Йоцо
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Да го заебе отвън! Какъв е проблема ?.
Ебати старите чанти загорели


20 Септември 2021 07:53 | от запознат
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Не мога да разбера каква демагогия и простотия трябва да притежаваш и да лъжеш . Това е синдром на телевизионни не успели на друго място некадърници които за да са в джаза непрекъснато си позволяват да лъжат. ТАМ БЯХ . Има ред и трябва да се спазва това е - кучета не трябва да има там където хората се хранят.


20 Септември 2021 08:57 | Косьо Каменаров
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

А защо тя не си легне в кучешката кошарка! Същото е, нали? Кучкари, не скачайте! За всеки има място. Кучетата - в кучешката кошара.


20 Септември 2021 09:39 | Gggggg
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Другия път си вземи и котка


20 Септември 2021 09:52 | Благоевград
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

В Белите Държави хората с кучета ги допускат в ресторанти без никакъв проблем. А, тук в козината Мутроландия чипа е сбъркан. Та, нали и то душа има.


20 Септември 2021 10:41 | 777
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тая жена чисто изпросте


20 Септември 2021 12:08 | Така трябва !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Абе нема бели, нема черни държави, щом има установен правилник ще се спазва ! Евала на хижарите ! Правилата трябва да важат за всички


20 Септември 2021 13:47 | Мърла
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Дърта смрад, недоклатена, неоценена... Ти ако искаш се онождай с това куче, не ми дреме, но не ми го набутвай в кухнята, за това преди да нощува човек дали в хотел или където да било се пита да ли е разрешено за домашни любимци!!! А ти реши, че щом си в гората в някаква хижа, и че си мира добрева ще си правиш що си искаш, и от горе на това квичиш като вдовица за уй, не те били пуснали
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар