Министър Ангелов назначи проверка в ЦСМП Благоевград

26 февруари 2021 12:59   6 коментара   9639 прочита


 
Центърът за спешна медицинска помощ - Благоевград ще бъде проверен заради сигнал от служители на филиала в Гоце Делчев за неизплатени допълнителни възнаграждения от 1000 лв. за работа на първа линия в борбата с COVID-19. Припомняме ,че вчера шофьорите на линейки излязоха на протест пред филяла на спешен център в Гоце Делчев 

Втората проверка, назначена днес от министър Ангелов, е във връзка със сигнал от здравнонеосигурени граждани за отказан достъп до ваксина срещу COVID-19 от страна на болница "Св. Панталеймон", Плевен. 

Министерството на здравеопазването напомня, че право на безплатна ваксина срещу COVID-19 има всеки български гражданин, без значение от здравноосигурителния му статус. 

6 коментара
26 Февруари 2021 13:30 | .
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

пише се ФИЛИАЛ


26 Февруари 2021 19:11 | 112
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Не само да бъде проверен, а да бъдат санкционирани виновните. Красо Михайлов и Албенка и администрацията на спешната помощ да не си мислят, че това им е бащиния и да си правят каквото си пожелаят. Толкова много и с толкова много неща са сгафили, че уволнението е най-малкото, което трябва да получат. Не само за този казус, а и за много неизвестни на обществеността неща.


26 Февруари 2021 20:05 | Kire
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Министъра да погледне по обстойно към РЗИ Благоевград. Там Калата прави глупости, кара служебен автомобил като личен, без разрешение. Наказва без причина хората. Спира ги от граница. Проверете го както си трябва, а не само отгоре отгоре. Завистлив човечец е. Махайте го, само пречи и излага институцията.


26 Февруари 2021 20:21 | Шофьор
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Колеги, да Ви изпратим един много опитен кадър, една универсална медицинска сестра, оправна е в всичко, най вече в ласките Деса Джаферска, тя ще ви реши, проблемите, ще отпуснете напрежението...


27 Февруари 2021 00:49 | запознат
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какво се крият като мушмуроци в белия дом ?Цялата администрация начело с д-р Кр. Михайлов и заедно с д-р ти Атанасов сега да си получат заслуженото наказание така, както плашат всички нас. Нали ни казват-като не ви изнася се изнасяйте. Айде всички виновни вкупом да се изнесат сега. Браво, Гоце Делчев. И другите неща кажете.


27 Февруари 2021 01:05 | истината без цензура
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Струма. ком, разчовъркайте нещата във връзка с работата в ЦСМП Благоевград и ще разберете доста интересни за медиите факти. Все някой ще се престраши да говори
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар