Местна инициативна група (МИГ) Сандански получи 1 млн. лв. допълнителен финансов ресурс 

16 септември 2021 17:24   4 коментара   6997 прочита


  
 В началото на месец септември сдружение „МИГ“ Сандански, чийто председател е кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, получи заповед за увеличение на бюджета на Стратегията за водено от общностите местно развитие, в размер на 1 091 915 лева. 
 
 Осигурените допълнителни средства ще бъдат насочени за финансиране на резервни проекти на местни бенефициенти, одобрени по проведените процедури за прием на проектни предложения, за увеличение на финансовия ресурс на предстоящи приеми и текущи разходи и популяризиране на Стратегията. 
 
 МИГ Сандански е сдружение с нестопанска цел, което подпомага развитието на община Сандански и е насочено към подобряване качеството на живот и икономическите дейности в по-малките населени места. 
 
 

4 коментара
16 Септември 2021 18:07 | chukcho
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

"Осигурените допълнителни средства ще бъдат насочени за финансиране на резервни проекти на местни бенефиценти, одобрени по проведените процедури за прием на проектни предложения, за увеличение на финансовия ресурс на предстоящи приеми и текущи разходи и популяризиране на Стратегията. "
Може ли некой да ми преведе настоящата словесна енигма. Това изречение е дело на "Струма"ком или е цитат от написаното от "гениите" от МИГ-Сандански.


17 Септември 2021 07:17 | Санданчанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Би било да бъдат обявени тези Европейски проекти и какво ще спечелят от реализацията им обикновените граждани. Стига само се хвалим какво сме спечелили а да видим кой печели най-много от това? Нека излезе г-н Кмета и да даде отчет за дейността си, освен едни фестивали и да пълни джобовете на хотелиерите друго не е направил... Инфраструктурата на града е под всякаква критика.


17 Септември 2021 11:04 | Ани
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Справедливият социален кмет на Кресна, защо не блокира магистралата сега. Пари пак не дават за общината му. Олиото стана 3. 50, хляба 1. 40, токът поскъпна шоково, горивата са с по 0. 50 стотинки увеличени. Излез и повреди хората, както го правеше по времето на Бойко.


17 Септември 2021 13:03 | от Мелник
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В Мелник водим гостите на разходка и почерпка, нищо не се прави от години. От години се говори за ремонт на конака и превръщането му в музей. И Общински кандидат кметове и Министри само обещават, а НИЩО. Името Мелник се използва само за привличане на пари към Общината. Гостите попадат и един прахоляк и 2 стаи и половина музей. Господа общинари- как не Ви е срам да взимате такса за тази пародия?.....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар