Мария Чорбаджийска е новият младежки омбудсман в Благоевград

19 февруари 2020 16:43   4 коментара   8001 прочита


 Мария Емилова Чорбаджийска е новият младежки омбудсман в Благоевград  а   неин заместник - Симона Ивайлова Велева. Това се случи днес ,след като се  проведе процедурата по избор . 

Членовете на комисията-доц. д-р Валентин Василев – обществен посредник на територията на община Благоевград, заместник - кметът по култура и хуманитарни дейности на Община Благоевград Василиса Павлова, Гергана Муртова – представител на Общински съвет – Благоевград, Екатерина Текерска – Седмакова – старши експерт по обществени науки, гражданско образование и религия към „РУО“ – Благоевград и Димитър Борумов - Председател на Детски парламент – Благоевград проведоха събеседване с кандидатите, след което и тайно гласуване.До участие в процедурата бяха допуснати още няколко кандидата ,но Мария успя да ги пребори и спечели гласувете на комисията . 

П. Иванов  

 

4 коментара
19 Февруари 2020 17:52 | Съседката
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Браво, Маре. Само напред!!


19 Февруари 2020 18:16 | Колевецо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

И как баш пък нея избрахте. Пак е на некой щерка.


19 Февруари 2020 22:53 | Вяра Иванова
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

До Колевеца - родителите на момичето са обикновени граждани с нормална професия и са много скромни хора! А Мария е амбициозна и трудолюбива млада дама, която е постигнала всичко сама! Ей и срещу младите хора почнахте да злобеете, накъде върви тая държава!!!!


20 Февруари 2020 16:09 | блг
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Който и да е на власт се назначават техни хора и роднини. До кога така? Има много млади, умни и кадърни хора, но на тях така и не се дава шанс.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар