Лекари от Благоевград на крак тази нощ! Спасяват самоубийци

08 октомври 2016 12:13   2 коментара   43929 прочита


Три случая на опити за самоубийства преминаха през спешно отделение на МБАЛ Благоевград за броени часове. 30-годишна жена от Симитли се нагълта с хапчета след пиянски скандал, който и спретнал съпругът и пред очите на детето им.

Отчаяна от системните скандали жената погълна лекарства и попадна в Спешното, където в това време лекарите спасявали животът на наркозависим, натровил се с алкохол и лекарства Благоевградчанка пък направи опит за самоубийство със сода каустик и попадна в реанимация, съобщават от МБАЛ Благоевград.

Преди дни 40-годишен от Петрич, работник в Благоевград попадна при спешните екипи, изпаднал в истерия и изпил индустриално количество алкохол в опит да умре, след скандал за пари с жена си. Време за есенните депресии и хората с по-лабилна психика достигат до задълбочаване на тежкото си състояние и посягат на живота си, казват лекари. Припомняме тежкото състояние на мъж от квартал "Грамада", който миналата седмица изпадна в криза и дни наред плашеше със самоубийство, че ще скочи от прозореца.

След като две денонощия полицаите го охраняваха, на финала той бе задържа след щурм на спецчастите на полицията, и бе настанен в специализирано лечебно заведение.

Мартин Кирилов

2 коментара
08 Октомври 2016 15:08 | ...
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

горкото дете ...


09 Октомври 2016 02:02 | london
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ОТ МНОГО ХУБАВ ЖИВОТ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар