Кърланово празнува! Общоселски празник и курбан за здраве и почит на Св. Петка

13 октомври 2019 11:18   5 коментара   5040 прочита


В разгара на предизборната кампания се смята, че всяко действие на кандидатите за кметове и общински съветници е целенасочено, с идеята за печелене на повече избиратели. Кандидатът за кмет на Сандански Кирил Котев доказа точно обратното. Той отдели от времето си и уважи жителите на село Кърланово , които бяха поканили него и екипа му на храмовия празник на селото.

"Благодарим за поканата на хората от с. Кърланово - всяка година по това време в почит на Св. Петка тук се прави курбан за здраве. Повече такива поводи да има да се събираме, не да се разделяме. И да пазим традициите си!" заяви пред хората Котев.

Хубаво би било всички да споделяме това мнение и във време на избори да не се делим и замеряме с кал, а да се обединим около идеята за развитие и просперитет.

П. Пенева


Още за: Кърланово   кампания   почит   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
13 Октомври 2019 11:35 | Помака
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Е Киро и да праеш минети ня хората на 27 ше се види хитрец такъв цяла България по БТВ за водата минералната и къщата за гости НАГЛЕЦ ..


13 Октомври 2019 13:57 | Радостина
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Слънчев човек, баща на две деца, уважаван и ценен от всички нормални съграждани!
Успех Сандански!


13 Октомври 2019 22:12 | до Красо пръча
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Тоя ходи само на празниците на герберските мекерета. Проверете дали казвам истината от програмата за посещения на Котев от сайта на общината. Ти си кмет само на герберастите бе. За това си заминаваш. И никой нема да съжалява за теб. Освен горе споменатите. Сбогом.


14 Октомври 2019 12:11 | Яне
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кирето след изборите ще бъде назначен в Община Сандански на щатна длъжност - КРУПИЕ на Сашо Манолев !! Отделно може и да заработва допълнително като МАСАЖИСТ в СПА то на Хотел Перун, както и на повикване в КЪЩАТА ЗА ГОСТИ на Манолев


16 Октомври 2019 17:45 | Санданчанин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не кмет а пародия кьор софраджия също като Тотев




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар