Красимир Герчев и ОБС Разлог положиха клетва!

13 ноември 2019 16:08   1 коментар   10259 прочита


Кметът на Разлог Красимир Герчев официално встъпи в длъжност днес и положи клетва в присъствието на областният управител Бисер Михайлов и новоизбраните 21 общински съветници. Досегашния кмет на града ще е начело и през мандат 2019-2023, след като спечели убедително местните избори още на първи тур с 62,49%.
 
Днес той положи клетва и обеща да работи в името на доброто бъдеще на разложани и жителите на околните села. Тържествената сесия на местните парламентаристи започна с химна на Република България и молитва за здраве. "От тук насетне трябва да работим отговорно и сериозно, за да продължи Община Разлог пътя си на развитие. Сигурен съм, че общинския съвет ще работи прагматично - за благото на жителите на Разлог.
 
Пожелавам на всички много здраве, упоритост и усърдност в задачите, които предстоят" заяви кмета пред присъстващите. 
 54-годишният Красимир Герчев е кмет на Разлог от 2009 насам. С дългогодишния си опит, той успя да развие града и да му придаде европейски и модерен облик.
 
П. Пенева

Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
15 Ноември 2019 09:38 | хаха
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Което е вярно, вярно е! Съвсем по европейски, Разлог е пълен с мургави жители. Единствената разлика е, че в Европа са афганци, сирийци и т. н. сган, а в Разлог си отглеждат роми, хаха. В града са останали шепа бели, даже и кмета живее в Банско..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар