Кр. Хаджииванова: Едно огромно "Благодаря" към медиците в Благоевград : Вие сте ангели,безкрайно уморени от битките, които водите за нас ...

01 декември 2020 15:18   1 коментар   7259 прочита


 Днес,когато светът е "Ковид " ,когато коварен вирус мори безпощадно , лекарите заслужаат добра дума. Заслужават признание за къртовския им труд в тези дни на голяма  отговорност за човешкия живот. Писмо с благодарност изпрати до редакцията ни Красимира Хаджииванова ,публикуваме го без намеса: 

 

Искам да изкажа ОГРОМНАТА си благодарност, към екипите на бърза помощ Благоевград, екипите на спешен кабинет Благоевград и лекарите- доктор Деничин и доктор Стойчев от Реанимация Благоевград, за всички усилия и отношението си към мен и моята майка, в най – тежкия за нас момент. 
На 12. 11. 20 г. майка ми беше изписана, като здрава, от болницата и се прибра в къщи. Същия ден към 19. 00 ч. Тя се влоши. Към 19. 30 ч. извиках бърза помощ, която дойде за 5 минути. Майка ми не можеше да ходи и да стигне сама до линейката. Самата лекарка и шофьорът  я свалиха по стълбите и я качиха на ръце в линиката. В спешен кабинет я стабилизираха и се прибрахме. 
За съжаление в 00:30 ч. на 13. 11. 20 ч. майка ми отново се влоши. Този път дойдоха два екипа от Бърза помощ. Отново с огромно внимание, свалиха майка ми по стълбите и я качиха на линейката. 
Наложи се, да приемат майка ми в реанимация. Там доктор Стойчев и доктор Деничин, заедно с целия екип на отделението направиха всичко възможно да я спасят. 
За съжаление, усилията на всички тези хора завършиха фатално. 
Благодаря Ви  за вниманието и усилията, които положихте! 
Благодаря Ви  за грижата и човешкото отношение, към пациентите и техните близки, въпреки че сте безкрайно уморени от битките които водите, за нас!  
БЛАГОДАРЯ! 
Красимира Хаджииванова 
 


Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
01 Декември 2020 16:44 | гражданин
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Присъединявам се към благодарностите на г-жата. Те го заслужават, а в този момент не трябва да забравяме, че именно те са хората които рискувайки своето здраве се грижат за нас... Огномно Благодаря!!!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар