Ковид 19 взе нова жертва, пациент издъхна във вътрешно отделение на МБАЛ Благоевград  

08 август 2020 21:57   6 коментара   20902 прочита


 

Пациент с коронаинфекция, предизвикала тежка пневмония, издъхна във приспособеното за лечение на КОВИД 19 Вътрешно отделение на МБАЛ -Благевград. Възрастният 84 годишен мъж е от санданското село Бельово. Постъпил в болницата преди няколко дни в крайно тежко състояние. Не е ясно откъде е пипнал вирусът.

По рано днес ви съобщихме, че почина и 52 годишен шофьор на линейка от Благоевград, който бе закаран в Пирогов, но не успя да се справи със заразата. Бъдете внимателни, спазвайте противоепидемичните мерки 
Петя Георгиева 

6 коментара
09 Август 2020 03:24 | Васко
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Издъхнал от инфаркт или инсулт? Защо след като дойде здравния министър, неколкократно се увеличиха болните от корона вирус в региона?????


09 Август 2020 07:06 | т
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Шофьора на линейката е починал от диабет


09 Август 2020 12:44 | Хихб
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Йжжннкбб


09 Август 2020 12:49 | До Петя
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

До тази Петя която си мисли че има значителна работа:
Първо, не мога да повярвам че вие се мислите за журналист като дори не знаете фактите за случая.
Второ се чудя дали ще публикувате тази информация ако това беше вашия близък. Вие заслужавате това да се случи на вас за да разберете как такава статия действа на близките които не са били попитани за съгласие преди да се публикува. Може би още днес?!
Трето - тази статия показва колко са корумпирани медицинския персонал в България за да ви дадат тази информация дори и 100% невярна. А вие колко сте алчни за пари и сте загубили всякаква човещина, ако някога въобще сте имали.
Ако имате останал малко мозък ще махнете статията и ще се извините на близките.


09 Август 2020 20:00 | стратег от Мировяне
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

т = на тъпак! Човекът е нямал никакви заболявания, всички знаят, че е бил добър човек и свестен професионалист! И да знаят всички, че си тъпак/чка ще използвам думите ти на трол - не, той не е умрял от диабет, а от усложнения - от ковид усложнения. Защо викаш духа му върху себе си и най-вече върху поколението си, Бог ще те накаже за неуважението към смъртта на един човек, който не е писал тук глупости, а до последно си е бил на поста си. Бог да го прости! Теб не!


09 Август 2020 21:13 | ....
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Стратега, за десети път те питам - кой е Гришо Григоров?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар