Коронавирусът продължава да взема жертви! Дългогодишната мед. сестра от Хемодиализа в МБАЛ Благоевград, Ани Попниколова издъхна, поразена от Ковид 19

04 декември 2020 10:10   3 коментара   34150 прочита


 Дългогодишната медицинска сестра от отделението по Хемодиализа Ани Попниколова издъхна от Ковид 19, снощи. Тя е била настанена в реанизация на МБАЛ Благоевград, заради силно влошаване на състоянието и. Починала е, въпреки спешни мерки на лекарите в интензивното. Друга нейна колежка от Кръвна банка бе настанена също в тежко състояние в реанимация, но днес състоянието и е по добро, казаха запознати. 

Ситуацията в болницата продължава да е напрегната, броят на пациентите, които се нуждаят от болнично лечение на намалява. Капацитетът е запълнен почти изцяло.

Кадровият дефицит се усеща болезнено, доброволци няма. Вчера медицинска сестра от детска ясла в Благоевград е заявила желние да влезе в Ковид отделение, като доброволец, тя е единствена сред сестрите от детски градини и ясли, проявила съпричастност към колегите си в болницата. Очаквайте подробности за броя на новите случаи на Ковид 19  в Благоевград и по места в региона . 


Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
04 Декември 2020 10:32 | д-р Мотикарски
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ПОЧИВАЙ В МИР !!! БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ !!! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ !!


04 Декември 2020 17:10 | Емилия Дъскарева
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Почивай в мир, скъпа приятелко АНИ! Бог да те прости! Поклон! Ще ни липсваш!


05 Декември 2020 17:35 | Нели
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Светъл път, Ани! Съболезнования на близките!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар