Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан  
   –егистрац舫абравена парола

 орнели€ Ќинова изгледа "—урва" в ѕерник сред хората, напусна ¬»ѕ ложата и се сл€ с народа, €де люти чушки от буркан и пи раки€ от шишето на възрастен д€до


29 януари 2018 12:07  4 коментара   7298 прочита"Ќе съм се родила цар, за да сед€ в ложа или трон, м€стото ми е сред хората, коментира Ќинова б€гството си от заграждени€та


Ћидерът на Ѕ—ѕ  орнели€ Ќинова изб€га от ¬»ѕ ложата, ко€то и б€ха отредили организаторите на фестивала "—урва" в ѕерник и се сл€ с хората извън заграждани€та.

ѕоведението и шокира охранителите, които не усп€ха да € спрат по път€ и към народната любов.

ѕерничани поканиха Ќинова на импровизирани трапези и т€ €де чушки от буркан и отпи раки€ от шишето на възрастен д€до.

"Ќе съм се родила цар, за да сед€ в трона или ложи, а хората, които са ни избрали зад заграждени€, см€там че м€стото ми е сред хората, каза пред struma.com Ќинова.

ѕ. ѕопов

ќще за:  орнели€ Ќинова  ложа  фестивал ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

29 януари 2018 13:01 | »ванчо
ќценка:
3
 (
11
 гласа)

ƒемагоги€, та дрънка!


29 януари 2018 13:37 | Ќародна любов
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

√розен инцидент с  орнели€ Ќинова в ѕерник!

Ўокиращ инцидент е станал с лидерката на Ѕ—ѕ  орнели€ Ќинова в ѕерник, съобщава ZaPernik. com. ѕо време на факелното шествие за откриването на фестивала У—урваФ,  орнели€ Ќинова е била изръгана много грубо от представител на общинската администраци€ Ц зам. кмет, за да не може да е на първо м€сто в редиците на фестивалното шествие, което проведе ¬»ѕ гостите от сградата на ќбщина ѕерник до ƒвореца на културата. ”дарът е бил много груб с лакът.
√розната гледка е шокирала всички в близост до инцидента. —танал е страшен скандал. ’ора са се развикали, че общинарите са се забравили.  орнели€ Ќинова си е замълчала, но е била страшно разочарована от отношението.


29 януари 2018 15:55 | милков
ќценка:
0
 (
8
 гласа)

» ако никой не се е сетил да € попита защо и викат “ехноимпексова, √оспожа лъжа или ћейзер - значи ѕерничани са големи ƒебили . » друго - никой ли не се сети да е попита защо чадото и е още в —јў а не се върне тук в Ѕългари€ за да е полезен на –одината си .  акъв пример дава “ехноимпексова - ћейзер на другите


30 януари 2018 08:37 | боко тиквенов
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

милков тъп си та чак дрънкаш
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.