Компания на годината 2024 е Медицински център Афродита

11 юни 2024 17:18   2 коментара   2632 прочита


За поредна година  награди за отлични постижения в  медицина събра медицински център „Афродита“.

Д-р Георги Станулов получи отличията в категория Здравеопазване на годишните награди „Компания на годината“ на официална  гала вечеря състояла се на 05.06.2024 г. в  присъствие на  хора от бизнеса, медиите и културните среди бяха отличени най-добрите специалисти и компании.

Наградата за върхови постижения в репродуктивната медицина е чест, запазена само за здравни заведения, специализирани в сферата на лечение на стерилитет, както и за изключителен принос и лидерство в областта на инвитро процедурите, медицинската практика и науката. 

Д-р Георги Станулов е сред най-добрите гинеколози, които са специализирали инвитро в България. Той е работил дълги години в клиники в Австрия, Великобритания и Гърция в сферата феталната морфология, пренаталната диагностика, но най-вече в областта на  репродуктивната медицина. Част е от екипа на МЦ „Афродита“ – най-големият център за регенеративна медицина в България. По официални данни на Център за асистирана репродукция, Д-р Георги Станулов и Медицински център Афродита имат най-голям процент успеваемост по брой живо родени деца в цяла България за последните години. Със средна успеваемост около 42%, д-р Станулов и екипа му са поставили клиниката в челни позиции сред центровете и на Балканите за последните 5 години в цяла България.

Георги Дойчев работи в Медицински център Афродита от 2011г. и под негово ръководство лабораторията на клиниката се подрежда на челно място по успеваемост на живо родени деца. Той е член на ESHREи членува в различни престижни организации в сферата на репродуктивната медицина.  Той също така беше на граден по време на гала вечерята за приноса му за отличните резултати при ин витро процедури на клиниката.

 

МЦ „Афродита“ има многобройни номинации и награди в страната и чужбина. Клиниката е в тясно сътрудничество с най-големите генетични лаборатории в САЩ, Великобритания, Франция и Италия и  Испания и е смятана за символ на качество у нас.

Медицински център Афродита е абсолютен лидер у нас в сферата на съхранението на стволови клетки и пренатални диагностични тестове.

Клиниката е смятана за еквивалент на качество у нас.


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
11 Юни 2024 18:01 | $
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Медицински център хермафродита


11 Юни 2024 18:14 | Bravo
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Bravo na kakichkite
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар