Новините на югозападна България
Домашен мехлем разрушава шиповете  
   РегистрацияЗабравена парола

Кой стои зад протестите в Пиринско? Мъже с мрачно минало, политически лидери, незнайни искания, фалшиви публикации за размирици и нови схеми тресат Югозапада!


15 ноември 2018 14:32  70 коментара   36281 прочитаМиналата неделя целият Югозапад бе блокиран от редица протести, затворили за повече от 7 часа главния път Е-79 и ГКПП Кулата. Първоначалното прокламиране за мирен протест явно касаеше първите часове, защото в последствие напрежението ескалира, появи се гражданско неподчинение, развило се в последствие в огромен митинг, принудил хиляди хора да чакат с часове в автомобилите си, за да се махне блокадата и да се приберат в домовете си. Километрични опашки изнервиха тези, които не протестират и амбицираха тези, които скандираха.

Колоната на чакащи обаче бе пълна с майки с малки деца,някои от тях дори болни, които не бяха допуснати да преминат, заради протестните действия. Линейка също остана задръстена в километричната опашка край Благоевград и не можеше да премине. Кой обаче организира протестите и как започна всичко?

В Благоевград нещата започнаха сравнително тихо и мирно на паркинга през ЮЗУ. Първоначално се събраха около 100 коли за рекламираното начало от 11:30 часа, но в последствие началото бе дадено близо час по-късно, когато към протестиращите се присъединиха още 300 коли от Благоевград, Дупница и Разлог, които заедно с редица мотористи се отправиха към полигона.

В последствие те излязоха на главен път Е 79, подкрепени от вече приключилия по това време протест в Дупница и положението наистина стана страшно. През целия ден, обявил се за организатор на протеста, и в челните редици бе международният шофьор Александър Стамболийски. "Започваме с шествие, после ще блокираме пътя и след това тълпата решава", прокламира той пред журналисти в началото, но в последствие явно тълпата е решила проблемът да ескалира.

Шокира ни употребата на думата "Тълпа", което в превод означава "лесно манипулируема маса,с непредсказуеми действия" и някак грозно прозвуча от организатора на протестните действия да се наричат граждани излезли да изразят справедливото си недоволство "тълпа". Мощни бяха протестните действия на хората в неделя.

Благоевград се оказа най-боен и с най-масово присъствие. Стамболийски наблюдаваше решенията на „тълпата“ и продължаваше да не спира протеста, въпреки призивите и молбите на много задръстени в колоните шофьори, майки и работещи хора ,които искаха да се приберат. Той не се вслуша в тези призиви, напротив – продължи със своята организация.

Интересното в казуса е, че именно Стамболийски, точно преди една година, се обяви и заплаши с протест, срещу подобен род действия, водещи до образуването на колони и опашки по време на протесттите на гръцките фермери,които затвориха ГКПП Кулата и Промахон. В качеството си на заместник-председател на Съюза на българските транспортни работници той организира протест на 29 май 2017 година, за да изразят превозвачите негодуване от дългото чакане и ежедневните километрични колони на границата с Гърция.

„Напълно е възможно да преминем към блокада и гражданско неподчинение"- заяви той на микрофона от ГКПП Кулата.

Дългите опашки по границата,задръстванията и невъзможността на превозвачите да продължат пътя си, тогава се оказаха проблем за същия организатор, който тази годинауслужливо забрави за това време. Застанал начело на протестите Стамболийски и ръководената от него "Тълпа"обрекоха стотици граждани на подобен род изтезания -заради блокирането на Е 79. Около 5 часа майки с деца, болни и възрастни хора, нервни шофьори, бързащи по работа, останаха запушени с невъзможност да продължат пътя си.

Днес Александър Стамболийски се вживява в ролята на месия ,който използва крайни думи ,поставя ултиматуми и нахъсва " Тълпата" за протестни действия,забравяйки удобно някои детайли от миналото си. Водачът, оглавил протестните срещу "измамниците, ограбили българския народ" е всъщност с точно такова обвинение повдигнато срещу него - За Измама в големи размери. Годината е 2007-. Стамболийски работи като спедитор.

Дълги години сътрудничи на фирма „Армормат“ ООД в Благоевград, със собственик Иван Димитров. В хода на работата си, чрез фирми на познати лица и приятелски кръг, Стамболийски успял да измами собственика с 50 000 лева, а доверчивият бизнесмен, трябвало два пъти да плати за една и съща услуга и претърпял огромни загуби. Срещу групата на Стамболийски има съдебно дело за документно престъпление, нанесло сериозни щети на бизнесмена Димитров.

Стамболийски не е сам в ръководенето на протестите. Благоевград не е Рим и от шушуканията на "Тълпата" разбрахме, че зад организацията на протестите се шушумигосва полицейска клика от бивши ченгета,гравитиращи около БСП. Пенсионери от системата на полицията, вживели се в ролята на опозиционери, подстрекават към гражданско неподчинение, скрити, но като щрауси. Лъснаха "смелите" им действия,уж са герои,ама някой друг да вади "горещите" кестени, като Александър например.

Пропука се нещо в организацията тези дни. Протестът в Благоевград бе обявен за събота и неделя, изведнъж се отложи за понеделник, а Стамболийски обяви в мрежата, че няма да позволи партийни централи и политици да яхват протестните действия,най -вероятно подразнен от декларация на 8 местни опозиционери, които се заявиха в подкрепа на протестиращите, но нито един от тях не се сля с "тълпата" във важния протестен ден. Прав е в случая Стамболийски да иска да отдели народа от политиците ...

Петрич е другият боен град ,които сериозно въстана срещу високите данъци, застраховките и правителството. Пръв протестър и нарочен за водач на протестите е ВМРО активистът Велик Гогов. Адвокат по професия, активистът бе и деен участник в скандално видео, публикувано в struma.com, на което той се опитва да укроти протестиращите след 7 часовите блокади. Мъж от протестиращите обаче се обърна към него с думите "Ти ни организира да дойдем, сега ни казваш да си вървим. Кой ти се обади по телефона?".

В последствие друг мъж изкрещява думите "Платено ни беше, платено". Struma.com веднага потърси Гогов за да коментира скандалните обвинения. Според него обаче, думите били в резултат на употребен алкохол, „за да се сгреят хората“. Никой не им бил давал пари, дошли сами, със собствени средства.

Намесването на лица от коалиционния партньор на властта ВМРО в протестите логично роди въпроса: обявява ли партията бойкот на коалиционните си партньори? Гогов отрече това твърдение, като според него протестите били с идея за формиране на гражданско общество, което в България нямало.

Появата му на блокадите било негов граждански избор, а не нещо обвързано с партия. И докато петричани отнесоха глоби от МВР за нерегламентирано затваряне на пътища, а лидерът на ВМРО- Красимир Карачанов ядосано се дистанцира от съпартийника си Гогов с думите: „ВМРО не участва в антиправителствени протести“, Петрич отново излезе на протест снощи. Около 60 човека се събраха пред сградата на общината в знак на съпричастност към тези, които са отнесли глобите. Отново, в челната редица на колите, бе засечен адвокатът Велик, непоклатим в своите позиции. Сред протестиращите се забелязаха охранители на фирми и криминалнопроявени лица . Сред тях бяха: Гошо Тафрата, братята Гени и Запро и криминално проявения Фичето,останалите също гардове ,добре познати в южния град.

Сандански от своя страна не може да се похвали с толкова мащабно организирани протести. Жителите на града се обединиха към силните редици на Благоевград и Петрич, но сякаш разкъсани от различни идеи. Може би за да излезе от сянката на другите два града, вчера момче от Сандански Тошко Симеонов шумно прокламира в социалната мрежа протест, който щял да затвори Е79 за 6 часа.

Протестът трябвало да се състои на бензиностанция ОМВ около 12:30 часа, но час по-рано "Тошко" изтри призивите си и се покри. Друг пък от село Старчево хързулна органите и протестиращите пред борсата край село Къналово, но там протест така и не се състоя . МВР реагира на всичките опити за провокация и съобщи официално, че само протестите в Благоевград и Разлог имат разрешение . Блокадата в Петрич е била с отказано разрешение, а тази край ГКПП - Кулата дори не е била предварително обявена, което наистина създаде хаос по пътищата.

Разлог и Банско – също не се отчетоха особено. Жителите на Разлог се отделиха леко в неделя от исканията за по-ниски цени на горива и гражданска отговорност, като организираха собствено шествие, този път за цената на водата. Според тях увеличението от 1,60 на 2,10 не е редно, и около 200 жители затвориха пътя при комплекс „Реденка“ с викове „оставка“. Митингът обаче бързо приключи. Банско от своя страна не предприе нищо, но според информация в социалната мрежа готвел общ протест, заедно с Разлог тази неделя, 18 ноември. Те ще окупират пътя Симитли – Гоце Делчев, а надсловът е „протест срещу системата“.

В мрежата днес бе обявен нов протест. Готви се мащабно шествие следващия понеделник, 19 ноември. Сборен пункт ще бъде паркингът пред магазин „Лидл“, а начален час 18:30. Програмата е неясна, зависи коя социална група посещаваш, но общия принцип e шествие из улиците на Благоевград, скандирания, и евентуално затваряне на пътища, „ако тълпата така реши“. И докато същата тази „тълпа“ решава, един от лидерите й- Александър Стамболийски- отправи предупреждение в социалната мрежа със следните думи: Братя и сестри БЪЛГАРИ,

Мафията в България се активизира, чрез репресивния си апарат, а именно Министър Младен Маринов. Призовавам служителите на МВР, ако им е останала и капка чест и доблест да не изпълняват заповеди нарушаващи конституционни права на гражданите, защото може и те да се окажат обикновени граждани без пагон.“

Дали обаче МВР е чуло призивът му ще видим... Засега полицията проявава толерантност и либерализъм и не допусна ексцесии в Пиринско.

Народът тези дни показа каква сила е. Показа, че недоволството може да се окаже без граници. Търпението на хората се изчерпа и те излязоха на улицата със справедливи искания. Подкрепяме протестните действия, но не подкрепяме начело на един измъчен народ да застават хора с мрачно минало и криминални прояви, които са маши на други хора, с нечисти помисли и интереси. Защото и тяхната сметка ще плати отново българският народ.

Екип Struma.com

Още за: протести  пиринско  блокади  горива Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


70 коментара

15 ноември 2018 14:43 | Георгиев
Оценка:
25
 (
81
 гласа)

Колкото и да не ви се иска протестите в цяла България ще продължат до падането от власт на крадливата шайка-герб.


15 ноември 2018 14:44 | Тони
Оценка:
27
 (
69
 гласа)

Не само вън от властта, а и съд за герберастите.


15 ноември 2018 14:47 | Калоян Ерделски
Оценка:
32
 (
68
 гласа)

Не ме интересува кой защо се явява лидер или протестър, народа негодува от безумно то управление на Боко и сие.


15 ноември 2018 14:49 | Свобода или ГЕРБ
Оценка:
27
 (
59
 гласа)

Днес в Шумен протестиращите нахлуха в кметството и областната управа, гневни с въпроси за огромните кражби, ниските доходи и наглостта на гробарите. Кога и Благоевград ще се събуди и ще посика наказателна отговорност от Камбата и шайката на местния ГЕРБ.. всички станаха милионери от кражби.. дайте да органзираме протест пред офиса на ГЕРБ.


15 ноември 2018 14:49 | интересно
Оценка:
27
 (
37
 гласа)

а дали списвачита от тоя сайт знаят значението на думата "ИБРИКЧИЯ, а???


15 ноември 2018 14:50 | Притеснен
Оценка:
22
 (
46
 гласа)

Вие сте най-жалкото и измеслено сайтче, което съществува в региона. Не разбирате ли, че един ден и вие и вашите деца. ще се събудят в същата корумпирана и ужасяваща реалност наречена България.
Пожеалвам ви, парите които получавате от Камбитов/ГЕРБ/БСП или всевъзможни дръги партии. или измислени "герои", да не ви послужат за нощо хубаво и да ви донесат същото нещастие, като на хората от които са откраднати!!!!


15 ноември 2018 14:50 | Свобода или ГЕРБ
Оценка:
26
 (
52
 гласа)

днес научих е и цеха с воланите напуска града, тази седница съкращават половината персонал.. тия нагли мутри прогониха населението от града.. 500-600 лв заплати и никаква перспектива.. а те всички милионери от кражби.. а за крадците в Общината ??кога ще и дойде реда, чак след падането на Мутрата ли?


15 ноември 2018 14:50 | Циганка
Оценка:
22
 (
42
 гласа)

Който и да е организатор на протестите, то това не променя причината за тях, а именно ниските доходи и несъобразените с тях разходи, които трябва да правим, за да водим един нормален живот на европейски гражданин, какъвто май е и българинът.... по случайност


15 ноември 2018 14:53 | k
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Екип Struma. com подкрепяме.... хохо


15 ноември 2018 14:54 | ало
Оценка:
-3
 (
41
 гласа)

Е не мерси не искам такима да ми ръководят протеста, той крал хиляди левово и го съдят, а пък сега света вода ненапита. Ае стига, дайте свестни хора ако ще се прави протест, а не такива бандюги после и тоя нама да може да го искараме от власта.


15 ноември 2018 14:54 | Нямам
Оценка:
14
 (
30
 гласа)

Спрете да пишете глупости!! Вие мислите ли, че организатора е виновен?? Много разбирате няма що! Следващият път ще седите в блокада с дни!!


15 ноември 2018 14:56 | избирател
Оценка:
-8
 (
30
 гласа)

Камбитов няма връзка с протеста, стига глупости. Той да си работи за града, а другото си има правителство. А онези с воланите като толкова ги искаш вземи си ги дома. Иди питай колко пари дават и тогава ги защитавай.


15 ноември 2018 14:57 | Анатема за ГЕРБ
Оценка:
19
 (
37
 гласа)

Пропагандната машина се включи и започна очернянето и заплашването на хората, дори по Фашизма и комунизма не е било така


15 ноември 2018 14:57 | PIRIN
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

абе защо все тъмни субекти ни водят, ние тъп народ ли сме, а сигурно .Възожденци няма ли или това остана у Блъгария мутри и престъпници


15 ноември 2018 14:59 | анатема бсп
Оценка:
3
 (
27
 гласа)

по голяма пропагандна машина от комунистите няма. Тогава убиваха хората, белене и не знам оше какво друго. Мамка ви и долни комунисти


15 ноември 2018 15:01 | рио
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

струма защо не пишете за един зъболекар и пластичен хирург от зелените, които е обезобразил една бизнесдама, жестоко, ще ви дам инфо, ако платите


15 ноември 2018 15:02 | рио 2
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

прати дамата да ни намери


15 ноември 2018 15:03 | Pол
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Баш така си е ние сме тълпа щом ни водят мудри и ни управляват мутри, не се сърдете за думата употребена от ставболийски b


15 ноември 2018 15:05 | жорже
Оценка:
9
 (
25
 гласа)

Да живее България, долу мутрагените, народе действай тази неделя


15 ноември 2018 15:07 | Свобода или ГЕРБ
Оценка:
16
 (
32
 гласа)

Зао да оставим Камбата? той не е ли герберски крадец.. а Областния подлизурко Бисер, тъпата Савеклиева.. всички мулти милионери с 1000 лв официална заплата? колко се краде само от санирането. Какво обещаха като дойдоха на власт? какво направиха за хората-заплати, пенсии, работа, бедъще, реформи


15 ноември 2018 15:11 | Пешо
Оценка:
-8
 (
46
 гласа)

Горд съм че не участвах в протеста, а бях на крачка от това. Ако бях участвал щях цял живот да се псувам, че ме е използвал еди примат.


15 ноември 2018 15:14 | Хаха
Оценка:
18
 (
30
 гласа)

Положението е трагично - хората изнемогват, не работим, а робуваме, идва време когато има някакво пробуждане и не закъсняват коментарите, били платени, били нагласени протести, абе вие малоумници отворете си очите и ушите, не забелязвате ли, че всичко е зле, нищо не върви, хората изнемогват, 90 % са работещи бедни, как да не се бунтуват


15 ноември 2018 15:20 | Белополец
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Предлагам да окляпаме офиса на ГЕРБ в знак на презрение и да връчим на депутатите на ГЕРБ от региона, кмета и Облстния упраител заявления за остзоваване.. Нека органисирме подпсика за отзоваване и да я връчим публично. и после към затвора


15 ноември 2018 15:25 | жорже
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

а като паднат тия и дойдат ония кво бе хора, едни и същи са


15 ноември 2018 15:26 | Отг
Оценка:
7
 (
25
 гласа)

Защо псуваш комунистите като всички от ГЕРБ са комунисти воглаве с Тиквата.


15 ноември 2018 15:29 | 20 %
Оценка:
-2
 (
36
 гласа)

"Протестите" се правят от 5 платени катила, а след тях 50 дебила. 500 ще чакат да мине блокадата


15 ноември 2018 15:46 | Съгражданка
Оценка:
9
 (
25
 гласа)

Петричани, моля ви бъдете единни и се дигнете срещу тази крадлива паплач! Който псува комунистите /а такива не е имало/си е чист комунист като повечето от герберската мафия


15 ноември 2018 16:00 | Тоше
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Е то се очакваше. На всеки протест има хора, правещи се ва велики патриоти, но тайничко ги е яд, че не могат да крадат като някои.


15 ноември 2018 16:39 | kjhgfds
Оценка:
-2
 (
38
 гласа)

ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ. НИКОГА ПОВЕ4ЕЕ КОМУНИЗАМ. БОИКО-С ТЕБ СМЕ


15 ноември 2018 16:45 | Въй
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

ПЕТРИЧ силни българи сме моля ви не оставяйте така нещата сички на протест...


15 ноември 2018 16:47 | Nicola
Оценка:
0
 (
26
 гласа)

Молете се да неядосате Бойко, че после ДПС ще ви оправи ако въобще има куража да застане начело, рипате без мисъл .


15 ноември 2018 17:02 | Милен
Оценка:
3
 (
27
 гласа)

Който и да дойде след крадливата шайка герб ще е по добре.


15 ноември 2018 17:03 | Стуй
Оценка:
6
 (
26
 гласа)

Герберастите по крадене задминаха и комунисти и костовисти и царски юпита


15 ноември 2018 17:04 | Лъжици от Падеш
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Герберите как насъскват платените медии да почнат да пишат небивалици да не би случайно народа да им вземе кокала


15 ноември 2018 17:07 | Василев
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Такава цензура (да заплашват протестиращите, дори тези, които пишат във фейсбук) не е имало при никоя диктатура, същото е едно време как арестуваха за виц срещу Живков.


15 ноември 2018 17:09 | Пит
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Най много бивши членове на Бкп има сред сегашните депутати от герб, написа вестник 24 часа...


15 ноември 2018 17:12 | Георгиев
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

Герб си отивааа спете спокойно децааа :)


15 ноември 2018 17:27 | Хибридна война
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

СТРУМА И БЛИЦ СА ПОД КРИЛОТО НА ПЕЕВСКИ. ТУКА НЯМА ГРАМ ИСТИНА.


15 ноември 2018 17:40 | Зарзавата
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Човек откраднал 50000лв. и осъден за това води протести срещу политиката на ГЕРБ? Че крадели от това и онова? Възможно е и да е така, ама да вземе да се маха от тия протести, защото не е морално! Аз зад такъв човек няма да тръгна!


15 ноември 2018 17:45 | Petio
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тука малко е крадеца вижте дръжте крадеца, да се смени лицето на протестите ...Веднага!


15 ноември 2018 17:54 | Пациент
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Спрете да се плюете, а действайте, не виждате ли, че се топим като народ, циганите са на почит в България. Плодът се, за да се издържат, не работят. Един от нас, работейки, издържа трима цигани. Айде стига вече, да не се само изяждаме, а да се обединим и да се действа. А, тези, които си харесват сегашното статукво на България, със сигурност са на хранилката на управляващите.


15 ноември 2018 17:56 | ниски доходи...
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

И защо не стачкуваме по предприятията си за ниските доходи? Нали всичко одавна е частно. Да сте видели собственик на предприятие да кара ефтина кола? И в същото време се осигуряват на минимум. Друг е въпросът кой им го позволява и кой не ги санкционира! Мафията е повсеместна. Всеки работодател причислява работниците си към роби, които да са му благодарни за заплатата си от 500 лева. А той гуши ли гуши без да плаща данъци. И кое правителство ще се оправи в такава обстановка. Не е достатъчно само да се махнат сегашните, а и кой ще дойде? А кажете кой ще дойде? Или дай да напраим избори - да потрошим 50 милиона и резултата - пак същите управляващи. Затова правилния бунт би бил срещу работодателите - робовладелци по предприятия.


15 ноември 2018 18:16 | GG
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

до ниски доходи...

Ти като много разбираш и се заглеждаш по скъпите коли, що не вземеш да отвориш фирма и да даваш големи заплати????
Айде пробвайте да видите... Ти сигурно си невероятен специялист и затова искаш 10 бона заплата??


15 ноември 2018 18:16 | БГ
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Мноого кратка памет има Ганьо! Кметът ви, че направи пеликанска гуша - направи! Други около него също преядоха и станаха фактори, а бяха пълни анонимници - кучки, златки, лед крушки, щрангове и плочки... И Ганьо сега избори искал, системата ще сменя, скача на бунт?! Против кой скачаш Ганьо? И зад кой заставаш?! На кметските избори къде спа?! Пред ТВ-то в праймтайм-а пърцуцата те прави Хълк, а на сутринта пак мишка се събуждаш! Комунистите и турците искаш да върнеш?! Ееее да, друго си е да се върнат - изгладняли и власт не помирисали от години, тръпнат в очакване да докопат и оглозгат кокала до край... Хидроинженура ще ти сложи арни управници, с малко късмет пеевски областен ще ти стане, и общината с кадънки ще ти напълни.. Късмет Ганьо, дерзай! Само че, пърцуцата отсега я спирай, че избори идат..


15 ноември 2018 18:18 | РАдо
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Запро и Гени най активни в Петрич, тия двамата цел живот само краднат един лев не са платили данък, тръгнали държавата да оправят хахахах


15 ноември 2018 18:37 | старогражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Желали или не идва време разделно и в Герб . Най е лесно да натовариш негативите на това управление на каруцата на патриотите и все едно нищо не било. Протестите ще продължат. Вече не е интересен дебатът стои ли БСП и Президентът зад протестите. Няма кой да ги спре даже да афишират това. След трагедията край Своге БСП е на улицата. Майките, паспортите и т. н. Градация на скандали. Борисов да си прецени дали си заслужава да оставя нещата на самотек. Езък му на труда ако остави нещата така!!!


15 ноември 2018 18:41 | тишо
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Герб=гроб


15 ноември 2018 19:17 | ............
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Ха ха ха ...криминално проявени... всички тия момчета са АНГЕЛИ пред Бойко и неговата шайка, който тероризират и убиват цяла БЪЛГАРИЯ... явно някой много се коси за кокалчето си...


15 ноември 2018 19:18 | том
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

мафия .че тия в парламента всички са за затвора.


15 ноември 2018 19:20 | том
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Няма закони в България. Всеки втори дилър. Всичко идва от парламента.


15 ноември 2018 19:23 | том
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

мишки вдигаите се не спете ебът ви вие си мълчите


15 ноември 2018 19:24 | Байко
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Към РАдо. И за глухо-слепите е ясно - ГЕРБ, сега или малко по-късно си отива. Разгеле. Кофти е, че пак ще дойдат да ни управляват крадци и бандити. Такава е кармата на България - все да я управляват, независимо от това, което народа прави и иска. Разберете, проблема не е ГЕРБ, БСП, ДПС, Валери или Волен. Големия проблем е БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК. Казват - динозаврите измрели. Не е вярно - елате в България - София - парламент, министерства - там има големи динозаври. И по-малки - по места.


15 ноември 2018 19:34 | MR;D
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

пРОСТ, ПРОСТ, ПРОСТ НАРОД ! Заслужавате си съдбата и управинците, търтеи я се вдигнете да работите, стига сте висели по форумите да хейтвате . Идете в чужбина, вижте свет, ще протестирате, ще ви сгази полицията навсякъде по света. Търпели години наред сега се вдигнали, ами хайде де, стачкувайте, ама за какво бе за горивата .. Че те по времето на орешарски бяха по скъпи, идете блокирайте Лукоил, бедни били, умен човек, беден няма запомнете го, айте сега плюйте с глас ... h


15 ноември 2018 20:18 | SS
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

АКО СТАМБОЛИИСКИ Е С ТЪМНО МИНАЛО, ТО ЧЛЕН НА " С И К " С КАКВО МИНАЛО Е


15 ноември 2018 20:20 | Kru
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Ти лъжеш, аз бях със сина си назад в колоната и висях там 4 часа, детето ми бе болно, от това което се случваше ме бе страх да изляза от колата . Кои сте вие бе, та ще блокиате пътищата . Подкрепях ви докато стоях в колата 1 часа, после обаче ви мразех, 4 часа на разклона след железница ... висене до полуда ..i


15 ноември 2018 20:38 | Ази
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

велик ПЕТЬО хахаха


15 ноември 2018 20:54 | Цветанка Гальова
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Като няма кой друг да ни поведе, ще вървим след първия. Важното е да не се отказваме. Смело братя българи в боя да вървим. Ние нямаме водач, а координатор. Народа се обединява


15 ноември 2018 21:08 | На мара мажо
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

По добре ДПС и бсп


15 ноември 2018 21:14 | На мара мажо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

То и комитов едно време не искаше да помага на бойко и ндсв, Ама после даде задна, грешка кАмбитов


15 ноември 2018 22:55 | Гаврош
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Какво води хората към барикадите - чувството че държавата ги ограбва. Какво води политиците във властта - желанието да ограбват хората.


16 ноември 2018 01:11 | Тони
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Нали се сещате, ако подкрепящите правителството излязат на протест какво ще стане!!! Айде успокойте се малко. Няма да се избиваме я!


16 ноември 2018 12:35 | разложенин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

кметовете на разлог и банско единият бивщ митничар другият с неясен бизнес дали не са осъждани


16 ноември 2018 17:17 | КИР40
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Напред и нагоре само и до край и този път тряябва да издържим. Не се плашете от продажниците.


16 ноември 2018 17:44 | избирател
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

И Камбитов ли е виновен за скъпия бензин. Ей несретници, идете и вдигнета във въздуха народното събрание и онези 240 говеда вътре, а не да ми затваряте с часове пътища.


17 ноември 2018 09:37 | Бончо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Най големите крадци са във парламента, а този не ме интересува какво е направил просто ние го правим за децата си, длъжни сме!


18 ноември 2018 04:23 | Trondheim
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Тиквите загниват бързо и трябва да се унищожат


18 ноември 2018 04:28 | Благоевград
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ццццц,..... ако някой има спестени 3000 лева, да не се окаже, че в понеделник има 1$. Къса памет, къса. Всеки който се е опитал да премахне охраната на Доган, е премахнат, а тук пишещите искат още. Ама правителството щом арестува, милиардери приватизаторите, спира комисионни за милиони, ами ще организират протести, Я!


18 ноември 2018 04:33 | Благоевград
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Опозицията има още идеи да дойде на власт, че много кранчета спряха и не може вече така. Да, ви питам, какво работи президента? А неговата съпруга? Колко заплата получава тя? А, назначили ли са в президенството половината си рода? Защо не се закрие тази институция и парите на нуждаещите се пенсионери?


18 ноември 2018 04:43 | ?
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Къде работи на Нинова мъжът и? Проверете колко заплата получава? Защо никой не стачкуващите пред Лукойл? Очаква се времето да постудее, и правителството да вземе мерки, температурите да не падат под 15 градуса.


18 ноември 2018 11:42 | Stoianov
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Жалък опит Струма..... много жалък. Пак ще сте мишоци без уорк
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.