Кой е той?! Бивш благоевгоевградски зет, известен политик, се озори да мине под масата на Разпети петък! Познахте ли този мирянин?!

17 април 2017 10:43   5 коментара   58443 прочита


Познахте ли го? Евродепутатът Николай Бареков мина под масата в църковен храм. Бившият лидер на България без цензура показа смирение на Разпети петък и дори с леки трудности успя да се справи с преминаването под масата, научи Struma.com.

На помощ на политика се притече малкият му син Александър, чиято майка Мария Календерска е от Благоевград. Малкият Сашко нямаше проблеми да изпълни църковния ритуал, но масата се оказа малка за видимо натежалия Бареков.

Марти Кирилов

5 коментара
17 Април 2017 14:35 | страх
Оценка:
7
 (
21
 гласа)

Имате ли страх от Господ, значи Вие сте никакви хора щом и на тези дни пишете и снимате такива неща . Срам, Срам нищожества!!! И той човек като всички.


18 Април 2017 08:55 | Християнин
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ. Масите на които слагат Плащеницата на Разпети Петък, са обикновени-70 см височина за хранене, неудобни за много хора-пълни, болни, стари, трудно подвижни. Това е мъчение и такива хора се отказват, въпреки че искат да минат. Гледах в репортаж в пловдивска църква, масата е висока, с колонки и навес направена, широка и хората си минават спокойно не с толкова неудобства. Целта е да минеш под плащеницата, а не под ниска маса. Но но свещениците от нашият регион не ги интересува това. Бареков лази, за да мине, а има и болни хора, на които може да им пръсне сърцето или ги заклещи болният кръст и др. гръбначни болести. Като те не мислят за миряните и посетителите си, да поръчат удобна маса, защо да изпълняват хората тази процедура. Но не-да се мъчат и болните, защото на свещениците не им се вдига по-тежка маса за Великден..... АЗ ЛИЧНО СЪМ РЕШИЛ, АКО ПРИЕМЕ СВЕЩЕНИКА В ЦЪРКВАТА КОЯТО ПОСЕЩАВАМ, ДА ДАРЯ ВИСОКА МАСА. КОЙТО ИСКА ДА НАПРАВИ СЪЩОТО ЗА ДР. ЦЪРКВИ-ЗАРАДИ ХОРАТА. Бог


18 Април 2017 11:40 | мирянин
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

ТОВА Е СРАМ ЗА ЖУРНАЛИСТА. ПОШЛА ДОЛНОПРОБНА ПУБЛИКАЦИЯ.


18 Април 2017 15:37 | Брама
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Я, дудука се надупил, та немаше ли кой да го затапи отзад?


18 Април 2017 20:23 | кмето
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

ами само тоя цървул може да влезе с ханцунг на Разпети петък в ХРАМА,
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар