Кметът на селище Селище Благой Панайотов внесе подписка в община Благоевград с искане....

21 ноември 2019 14:04   2 коментара   8712 прочита


Независимо от неясната му съдба и противоречивите заповеди на кмета на Благоевград Румен Томов, кметският наместник на благоевградското село Селище Благой Панайотов, продължава да работи. Той е внесъл подписка в Община Благоевград с предложение за преустройство и ремонт на бившата здравна служба в селото.

Панайотов и жителите на Селище искат ремонт и възстановяване на сградата. Той поде инициативата в средата на август, когато при пожар бе унищожена покривната конструкция и втория етаж на сградата в селото.

„Подал съм искане със 180 подписа в него за ремонт и преобразуване на бившата здравна служба. Идеята е в сградата да има една стая, която да служи като лекарски кабинет, а останалата част да служи като общофункционален център, в който да се осъществяват събития. От Общината идва Комисия, подадено бе становище до зам. - кмета по строителство инж. Тунева, но се изчакваше да преминат изборите. Сега ми обясниха, че въпросът ще бъде решен, но как, все още няма яснота“, обясни кметът Благой Панайотов.

Както Struma.com писа по-рано днес, към този момент няма яснота какво ще се случи с кмета на село Селище Благой Панайотов. Той продължава да изпълнява задълженията си, независимо от противоречивите информации, които получава от кабинета на кмета Румен Томов - да работи или да не работи.

Само за няколко часа новият кмет на Общината назначи Валери Байрактарски на мястото на Панайотов, след което промени решението си. Остава въпросът това ли е последното решение или предстои ново нареждане за кметския пост в Селище.

Очаквайте подробности.

Цвети Иванова

2 коментара
21 Ноември 2019 16:51 | читател
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Браво, това е много добро предложение. Независимо дали ще остане кмет г-н Панайотов мисли за селото и действа. Дано да стане това до следващите избори та трудноподвижните хора да могат да участват в изборите.


22 Ноември 2019 11:10 | ?????????????
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да намерят млад човек, а Блаже да си гледа пенсията.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар