Кметът на Сандански Кирил Котев благодари на директора на "Пирогов" проф. Асен Балтов

07 август 2018 08:59   4 коментара   13759 прочита


Кметът на гр. Сандански Кирил Котев благодари на изпълнителния директор на "Пирогов" проф. Асен Балтов. Благодарността, която изказва кметът на е по повод 6 г. момче от града, което пострада тежко при ПТП и беше преведено в "Пирогов" със специализираната детска линейка, с която разполага болницата.

Градоначалникът изразява благодарността си за положените грижи в столичната клиника, независимо, че малкият Марти не успя да се пребори с травмите си и издъхна. К. Котев изразява възхищението си от бързите действия на екипа на Пирогов, етичността им и дълбокото човешко отношение. Марти бе премазан на тротоар в Сандански от 73-годишен шофьор. След седмица лечение в Пирогов детето издъхна.

П. Попов


Още за: К. Котев   директор   повод   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
07 Август 2018 13:27 | ---------------
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

По - голяма простотия не бях виждала. Оценявам труда на онези лекари, които все още милеят за пациентите, не само в "Пирогов", но нима кметовете на всички общини трябва да изпращат благодарствени писма за всеки пациент, който са лекували някъде?! Да не говорим, че публикувате статията, след като за съжаление детето си е отишло вече!!!


07 Август 2018 16:36 | старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Разбира му гайдата на Котев кога и как да изкаже благодарност за положените грижи. Няма доктор, който да не преживява оздравяването или смъртта на едно дете. Чак тогава се ходи лично, та дори и с 500 журналисти .Другото е формализъм .И пиар. Евтин-достоен за района.


08 Август 2018 00:03 | Яне
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ужас !!!
Нямам думи ...
Простотия е това КОТАРАЧЕ В ЧИЗМИ !


08 Август 2018 00:05 | Пеьо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Браво Яне !!!
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ !!!
Как го измисли бе Яне !!
Сега целият град ще го кръсти КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ !
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар