Кметът на Разлог Красимир Герчев даде старт на дейностите по саниране на полицията в града

18 септември 2019 15:45   2 коментара   9009 прочита


 Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев официално даде старт на дейностите по саниране на сградите на пожарната в града. Това е началото на проект “Повишаване на енергийната ефективност на административни сгради на РУ - гр. Разлог и РСПБЗН - гр. Разлог”. Направен бе и водосвет за успешния старт на проекта.

На церемонията присъстваха кметът на община Разлог - инж. Красимир Герчев, председателят на Общински съвет - Разлог - д-р Мария Копанарова, Иван Гюров - зам.- кмет по икономически и правни въпроси , инж. Венцислав Гърменов - зам.- кмет по социалните дейности, главен комисар Николай Николов - директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“- София, комисар Георги Пармаков - директор на РДПБЗН- Благоевград, старши комисар Дойчин Дойчинов – директор на областна дирекция на МВР- Благоевград, инспектор Костадин Добрев – началник на РСПБЗН-Разлог, г-н Христо Арнаудов – началник на РПУ - Разлог, общински съветници, служители на общинска администрация – Разлог, служители на РПУ- Разлог и РСПБЗН - Разлог, жители и гости на градa.

Проектът има за цел да постигне конструктивно възстановяване на сградата и изпълнени мерките за енергийна ефективност. Енергийните мерки, които ще бъдат приложени ще имат и допълнителен ефект - осигуряване на рентабилна експлоатация на сградите на държавната администрация, което ще позволи устойчиво да продължи управлението и поддръжката им. Проектът се финансира по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014 -2020.

Една от основните цели е да се подобри енергийната ефективност на административни сгради публична държавна собственост, в които се помещават Районно управление "Полиция" – град Разлог и Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” гр. Разлог”. Изпълнението на проекта ще допринесе за : повишаване на комфорта на служителите в държавната администрация и хората, обслужвани там , осигуряване на по-добро качество на въздуха, условия за живот и работна среда в съответствие с критериите за устойчиво развитие, намаляване на разходите за енергия на обществените сгради.

П. Костадинов


Още за: Кр. Герчев   старт   саниране   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
19 Септември 2019 07:33 | Милчо инжинера
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

На Гюров ще постройм още една къща, спокойни да сте дами и господа гласоподаватели


19 Септември 2019 21:39 | razlog
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ма джуровото има и друга работа не брака само спиртНаправе и уличните лампи на града От що му душа
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар