Кметът на Кресна Н.Георгиев със "звучен шамар" на структурата на ГЕРБ: Не ходете по мен като дърта свекърва и покажете, че можете да сте полезни.....

07 април 2020 10:34   11 коментара   13136 прочита


Благодаря на един от ВАС, на г-н Георги Георгиев, който задели част от възнаграждението си за топлата храна на жителите.

Кметът на община Кресна Николай Георгиев, получи вчера писмо от общинското ръководство на ПП ГЕРБ в община Кресна и групата общински съветници от ПП ГЕРБ в Общинския съвет.

В писмото, подписано от г-жа В. Таскова, се предлагат мерки, които щели да подпомогнат справянето с кризата, причинена от Covid-19, а най-нелепото в случая е, че всички вече са реализирани от общинското ръководство!

С други думи писмото цели да "замаже очите" на общността, като изтрие срама от ступора, в който беше изпаднала ПП ГЕРБ в Кресна. Провокиран от абсурдната ситуация, кметът отговори така:

Г-жо Таскова, Предложените мерки от Общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Кресна са закъснял опит да заявите пред обществото вашата готовност да споделите тежките отговорности по справянето с кризата, причинена от разпространението на COVID-19 в България и ограниченията, наложени от Националния оперативен щаб и заповедите на Министъра на здравеопазването.

Кога сте искрени? Сега, когато ми изпращате "пакет от мерки", напълно изчерпани от смисъл поради факта, че вече са реализирани или в нелепата ви декларация, която публикувахте преди по-малко от седмица. Хайде "спрете да ходите след мен, като дърта свекърва" (Цитатът е на Премиера, г-н Бойко Борисов) и докажете на дело, че можете да сте полезни на гражданите на община Кресна. Да пояснявам ли какво означава "на дело"?

Когато в община Кресна реализираме мерки в интерес на нашите съграждани не правим партийни кампании, а изпълваме със съдържание техните очаквания. Добруването на нашата общност е висша, надпартийна ценност и всеки, който я споделя е "добре дошъл". Впрочем, тук е мястото отново да благодаря на г-н Георги Георгиев (общински съветник от групата на ПП ГЕРБ), който единствен провидя целесъобразността на подкрепата за хората в риск и ще заделя по 10 % от своето месечно възнаграждение, за да може да има топла храна за изпадналите в нужда в община Кресна.

Благодаря Ви, г-н Георгиев!

Както сами се убеждавате, лицемерието, изразено от една страна в кухи призиви "да се обединяваме и сплотяваме" и публикуването на откровено злобни декларации, в които се кълнете във вярност единствено на вашата партия от друга, лесно се разпознават от нашите съграждани и ви превръщат бавно, но сигурно в техните очи в маргинали. Ако намирате този термин за обиден, направете справка с лексиката на Министъра на финансите на Република България, г-н Владислав Горанов.

Както аз, в качеството ми на кмет на община Кресна, така и общинското ръководство, като и Председателят на общинския съвет, г-жа Мая Божинова и общинските съветници от управляващото мнозинство в Кресна винаги сме били с протегната ръка към позитивното, което можете да предложите и дадете за гражданите на Кресна.

"Дела трябват, а не думи", г-жо Таскова. Дайте личен пример! Покажете съпричастност към предприетите от общинското ръководство мерки! Докажете на дело, че милеете за хората в община Кресна! В противен случай, не се учудвайте, че "нямам време да се занимавам с вас" (Цитатът е на Премиера, г-н Бойко Борисов).

Николай Георгиев - Кмет на община Кресна

 

11 коментара
07 Април 2020 10:42 | евала
Оценка:
15
 (
29
 гласа)

Браво, Кмете, само така на тия боклуци!


07 Април 2020 11:16 | от ванга
Оценка:
-13
 (
25
 гласа)

Типичен фукльо - пак ще клекнеш - не се прави на голямата работа . Гласувах за тебе но- некадърноста с която си надарен ме омерзява за това че съм си дал гласа за тебе.


07 Април 2020 12:13 | Кресналия
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Еи чауш я се окроти, мършо мазна


07 Април 2020 12:22 | 1#79
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Хубаво го гледайте този бжкол на снимката погоре. Набожен е човеко повреми на пости злобее и яде л.. Много е религиозен тоя парадокс на комунист земевладелец и бизнесмен-магазинер.


07 Април 2020 12:35 | Митко
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Поздравления за бързата реакция!


07 Април 2020 16:59 | Лина
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Простотията няма граници, нямааа


07 Април 2020 17:21 | Илянка ПАРТИЗАНКА.
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Никето ми е супер. Като Бойко е. той ни дава олио, захар даже и по некой лев за изборите ни даде . МИШОК.


07 Април 2020 20:55 | Анонимен
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ники вземи я прати там от където е дошла тая а на теб браво само така


07 Април 2020 22:02 | Дани Макето
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Кмете, браво за това, че даваш решителен отпор на лицемерието и
фалшивата загриженост!
Бъди здрав!
900 896 892


08 Април 2020 08:15 | ръбъло
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само Понката ке ни оправи. Пончо-кмет


12 Април 2020 18:56 | Бай Ганьо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Помощите в Англия свършиха и Бай Ганьо си се прибра в Горна Мала, оффф че кофти..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар