Кметът на Дупница М. Чимев: Обезопасете водните площи в имотите си

16 юни 2016 13:05   1 коментар   6048 прочита


Кметове на кметства, кметски наместници трябва да уведомят стопаните на водни площи в техните землища да ги обезопасят. Това е част от заповедта на кмета на Община Дупница инж. Методи Чимев.

Водните площи, които ще се ползват за къпане и плуване, задължително трябва да бъдат осигурени с необходимия брой правоспособни водни спасители със заверени лични картони в БЧК- Кюстендил, необходимо оборудване, както и медицинско осигуряване. Забранявам къпането и плуването на граждани и гости на общината във всички неохраняеми водни площи - язовири, канали, малки водоеми и други водохранилища.

Комисия от Община Дупница, съвместно с представители на РЗИ – Кюстендил и РУ-Дупница, пък ще извършат проверка за годността на водните площи за къпане и плуване през летния сезон.

Иво Костов


Още за: М. Чимев   площи   имоти   землища   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
16 Юни 2016 15:49 | дупничанка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А Вие обяснете кой е получил бонусите на всички детски градини, тъй като УЧИТЕЛИТЕ И ПЕРСОНАНА НЕ СА! Обяснете КОЙ е подписвал и присвоявал суми в големи размери и КОГА ще има информация ца проверките в Общинската счетоводна къща. Или Господари на ефира да ви изпратим?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар