Кметът на Благоевград Илко Стоянов и представители на КНСБ и КТ „Подкрепа“ подписаха Колективен трудов договор

26 май 2023 15:00   3 коментара   6066 прочита


Кметът на Благоевград Илко Стоянов и представители на синдикалните организации КНСБ и КТ „Подкрепа“ подписаха Колективен трудов договор в сферата на образованието. 

Въпреки липсата на национален и местен бюджет с парафирането ще бъдат гарантирани благоприятни условия за работна среда. 

„Благодаря Ви за съвместната ползотворна работа и градивния диалог, който поддържаме, независимо от предизвикателствата в днешно време. Като кмет съм насреща и съм готов да съдействам с всичко, което е по силите ми, за да обезпечим един спокоен работен процес и добри условия за децата“, заяви кметът Стоянов. 

На финала на срещата той и синдикатите се договориха за провеждане и на регулярни срещи, на които да бъдат обсъждани належащи проблеми и техните решения. 


Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
26 Май 2023 19:43 | brindo
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

e niama po grozen ot tozi na snimkata.


26 Май 2023 21:06 | НАГЛЕЦ
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

е стига с тея даскали беее и ДРУГИ РАБОТИМ, И ТО НЕ ПО МАЛКО И КАЧЕСТВЕНО-на какво учат толкова подрастващите, пълни гамени и чалгарчета.... после родителите виновни а за тея лигльовци дебели заплати


27 Май 2023 15:31 | brindo
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

kam koiali partia 6tese buta cvetarkata ilko za dasi dov1r6i koperaciata. ili e odkradnal dostata4no. ama kokala e sladak.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар