Кметът на Банско Стойчо Баненски обсъди проблемите във ВиК сектора

19 ноември 2023 16:30   1 коментар   6804 прочита


 
Кметът Стойчо Баненски проведе поредната от набелязаните работни срещи с институциите, работещи на територията на община Банско. Тя беше с представители на ВиК, участък Банско. 
Кметът се запозна с конкретната обстановка преди зимния сезон и дискутира проблемите с инж. Георги Пидов и инж. Спасимир Вацев. 
Особено силен акцент в разговора беше поставен от страна на кмета Баненски върху незабавното възстановяване на настилката по улиците, където са извършвани ремонти. Кметът обърна внимание, че възстановяването на асфалта и паважа след отстраняването на аварии се бави, а това създава неудобство на гражданите затруднява движението. Той поиска конкретни срокове за възстановяване на настилката на улиците „България“, „Тодор Александров“, „Цар Симеон“, „Иван Вазов“, „5-ти Октомври“, „Гоце Делчев“ и „Братя Велеганови“. 
На срещата беше обсъдено реализирането на инвестиционната програма на ВиК за община Банско и бяха набелязани конкретни задачи за 2024 г. 
Специалистите информираха кмета, че от тазгодишната програма остава за довършване само подмяната на водопровода на ул. Радон Тодев“ в гр. Банско. 
 


Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
20 Ноември 2023 09:23 | 22222
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

А цените кога ще обсъдите Іикономовия тъпанар ги вдигна много, а получаваме водата директно от планината
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар