Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  
   –егистрац舫абравена парола

 метът на Ѕанско √еорги »кономов пред struma.com: Ѕанско е най-добри€т ски курорт в »зточна ≈вропа!


3 октомври 2018 14:30  11 коментара   10224 прочитаЅанско ще бъде домакин на —ветовната купа по ски, признанието на българската федераци€ и за курортни€ град е огромно. «атова днес. Struma.com се свърза ексклузивно с кмета на града- √еорги »кономов, за да чуем първите му думи след това гол€мо признание, и да попитаме какви изненади подготв€ най-добри€ ни зимен курорт за нови€ сезон!

- «дравейте, г-н »кономов. Ѕанско получи поредното си признание. ўе бъде домакин на —ветовната купа по ски.  ак се чувствате от това признание?

- «дравейте! ўастлив се чувствам. “ова не е една купа. Ѕанско ще бъде домакин през следващите три години (2019, 2020, 2021) на три различни купи.  ато започнем от тази година от три старта за мъже, догодина ще бъдат дамите, а през 2021г. в кра€ на ‘евруари пак ще бъдат стартове за мъже при нас. » най-важното, което се случи в ÷юрих.

—ветовната федераци€ по ски ни дава домакинството на —ветовно първенство за младежи, което ще се проведе от 1 до 10 ћарт. “ова ще бъдат младежи до 21 годишна възраст. “ова означава, че ние ще се справим отлично, защото това е трамплин за нас. “. е. огромно признание, признание дошло от най-високо ниво, така че каквото и да говор€т и да пишат н€кои псевдо зелени организации срещу това какво е Ѕанско, колко не е добро и прочие... звучи несериозно от т€хна страна, при положение, че ние ставаме домакин на такива високи форуми.

- Ѕанско държи много години наред и титлата за ски курорт номер едно в Ѕългари€. ќчаквате ли и тази година този приз?

- ƒа, естествено. ќчаквам €. Ѕанско е без конкуренци€ в ски спорта, и ски туризма. “ова ще продължи и занапред. Ќе само в Ѕългари€, но аз см€там, че Ѕанско е най-добри€т ски курорт в »зточна ≈вропа.

- “ази година, за откриването на сезона, очаквате ли повече туристи, в сравнение с минали години?

- ƒа, очакваме повече туристи. ƒано времето да бъде хубаво, зимно време. »скаме да навали сн€г. ѕодготвили сме много изненади за откриването на сезона, които ще бъдат интересни и разнообразни, така че аз още от сега кан€ всички, които са любители на зимните спортове, но и на планината, да дойдат в Ѕанска, когато об€вим официално откриването. “ака всички ще се насладим на един хубав зимен празник в средата на ƒекември!

—. ѕетров

ќще за: √. »кономов  сезон  курорт ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


11 коментара

3 октомври 2018 14:57 | ∆ана
ќценка:
-8
 (
18
 гласа)

ѕрав е кметът и част от заслугата е негова


3 октомври 2018 15:05 | –адой
ќценка:
-8
 (
16
 гласа)

√ласувам с осем ръце "за" Ѕанско, наистина през годините се разви супер много и предлага услуги на петзвездно ниво!


3 октомври 2018 20:45 | √еорги
ќценка:
-8
 (
12
 гласа)

Ѕанско е един от най-добрите курорти в ц€ла ≈вропа изобщо. “ова е така, защото се управл€ва правилно.


3 октомври 2018 21:19 | старогражданин
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

Ѕанско е на 112-то м€сто в европейската класаци€, а Ѕоровец н€къде към 370-то. ƒо първото м€сто има още 111курорта. Ќищо работа.


4 октомври 2018 07:21 | старогражданин
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

ЅјЌ— ќ ≈ ЅЏЋ√ј–— ј Ќј÷»ќЌјЋЌј »Ќ¬≈—“»÷»я!!! ѕ–≈ ќ —»Ћ» » ¬Џ«ћќ∆Ќќ—“»!!!


4 октомври 2018 07:32 | старогражданин
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

јко нещата б€ха по-розови Ѕоровец н€маше да е на 370- то м€сто. »кономов не знае това. —ъщи€ е и  амбитов в Ѕлагоевград . —тил на феодално поведение. ¬ключително и в медиите. » обезателно във форумите.


4 октомври 2018 09:39 | ѕешо
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

 ато се приказват лъжи не се помага на курорта.


4 октомври 2018 09:39 | јтанас
ќценка:
-3
 (
3
 гласа)

…гхк


4 октомври 2018 09:40 | јтанас
ќценка:
-2
 (
6
 гласа)

Ѕраво


4 октомври 2018 10:12 | »сторик
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

ѕарапитек


4 октомври 2018 10:59 | :)
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

—ами си пишат статиите и сами си ги коментират отдолу и си мисл€т, че заблуждават н€кой! –адвам се, че хората виждат за какво става въпрос. Ќе е ли нормално за хора, които не виждат по-далеч от носа си да си мисл€т, че "т€хното" е най?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.