Кметът Котев откри общински турнир по шахмат

14 април 2018 10:34   4 коментара   7095 прочита


Кметът на община Сандански-Кирил Котев даде началото на традиционния Общински турнир по шахмат по повод Празника на град Сандански.

Тази година към турнира има засилен интерес, както сред възрастните, така и сред децата. Броят на децата, участващи в турнира е два пъти по-голям от миналата година.

Официалните гости, сред които шесткратният шампион по шахмат гросмайстор Кирил Георгиев и Президента на „Шахматна федерация България“ – Методи Стойнев, благодариха на организаторите и споделиха удовлетворението си, че турнирът не само се превърна в традиционен, а добива все по-голяма популярност и сред младите шахматисти.

В срещите, които се играят през целия ден, участват състезатели от цяла Благоевградска област, като най-малкият шахматист е на 6 години.

4 коментара
14 Април 2018 21:00 | re
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Похвална инициатива на кмета. Ще стане управленец това момче!


15 Април 2018 07:48 | Плешивмишотплоски
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ре, ти добре ли си бе, кметски троле!? Турнира е традиционен и се провежда повече от 15 години, при това без инициативата на Кирето! В понеделник, когато отидеш на работа да не забравиш да го ценеше под опашката!


15 Април 2018 09:40 | Бай Данчо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Още една поръчкова статия и потвърждение, че Струма. ком са ибрикчии!


15 Април 2018 13:42 | Пит бул
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Турнир с пари от бюджета на община Сандански- 3000 лева ще отидат за това уж спортно събитие. А освен това участниците си плащат кеш на организатора Стефан Давидов, който се кипри плътно до кмета. Жалко, ама много жалко за безплатния пиар, а платен от джоба на данъкоплатците в община Сандански..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар