Кметът Камбитов с рационални решения за проблемите в село Изгрев

07 март 2017 17:24   20 коментара   10630 прочита


Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов пое ангажимент да бъде изградена мултифункционална спортна площадка 3 в 1 в село Изгрев. Необходимостта от съоръжението бе обсъдено по време на среща между д-р Камбитов, кметът на селото Йордан Китанов и представители на Селския съвет. Площадката ще даде възможност децата на селото да играят мини футбол, баскетбол и волейбол.

Идеята е спортното съоръжение да бъде изградено непосредствено до детската площадка, която бе направена през 2014 година. Основната цел на кмета Камбитов е да бъдат осигурени подходящи условия за спорт на децата.

По време на срещата беше обсъдено състоянието на уличната мрежа в селото. Кметът на Община Благоевград д-р Камбитов пое ангажимента да бъде асфалтирана улица „Иглика“ в частта, където има изграден водопровод. Освен това, ще бъде изкърпена настилката по улица „Васил Левски“. През настоящата година ще бъде направен и мост, свързващ улиците „Надежда“ и „Иван Вазов“ в селото.

Кметът Камбитов пое ангажимент и за подобряване на пътя, водещ до гробищния парк в селото. Към момента той е в изключително недобро състояние. Предстои същият да бъде подравнен и чакълиран, на място предстои да бъде направена и отводнителна канавка, в която да се оттича дъждовната вода. Паралелно ще бъде направен и паркинг, непосредствено до гробищния парк.

 


Още за: решения   проблеми   село   Изгрев   Още от: Общество

Принтирай статия
20 коментара
07 Март 2017 19:29 | Благоевград
Оценка:
7
 (
21
 гласа)

Крадлитов пак започна да "Строи с Демокрадлйовски мащаби - Безсмислено и Некачествено! " Давай смело, че как ще ходиш на почивка като портфейла ти е празен, а и не си се преуморил?


07 Март 2017 20:19 | До Благоевгрда
Оценка:
-6
 (
22
 гласа)

Кротни се малко, де. Едвам чакаш да прочетеш името Камбитов и започваш да лаеш а толкова хубави неща се случват. Селото (то си е квартал на града) има нужда да бъде оправено, браво, че се правят постъпки в тази посока


07 Март 2017 20:41 | Журналисти от
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

в-к "Струма", искаме черно на бяло цифри, фирми, за да знаем кой прави и колко соленичко ни излиза! Ама, искаме и цифрички, и фирмички черно на бяло от началото на мандата на кмета!


07 Март 2017 21:15 | истов
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

бреи този кмет е голяма работа


07 Март 2017 21:40 | До истов
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Голяма е, да! Камбитов е кмет на всички времена! А бреи, всъщност, 7 се пише брей (и кратко)


07 Март 2017 21:50 | До До истов
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Да, голям е колкото като доктор е известен дори като ала местен от Падеш, хахах


07 Март 2017 21:51 | До всички
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

Аре да си пиете хапчетата. Камбитов е най- успешният кмет изобщо в цялата страна, плюс няколко изключения като него, които се броят на пръстите на едната ръка!!! Човекът не е слънце да огрее навсякъде, ама поне работи и малко по малко се случват неща в цялата ни община.


07 Март 2017 21:58 | До до всички
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

В истерия си ти изпаднал от безсилие да ни убеждаваш в неистина, че сам знаеш, че е така- ти си за хапчета, затова тичай при доктора-кмет да те огрее, тъкмо да му напомниш за пациентите му, които озостави


08 Март 2017 00:01 | ?
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Защо видните демократи, преди тъмносини, после сини, жълти, сега оранжеви като плюят времето, когато всичко беше държавно, колко лошо било всичко да е държавно от пукването на демокрацията, за която се бориха яростно, скачайки по площадите, правят всичко- пребоядисват се, преобразяват се, с кански усилия драпат да се докопат до пустото му, лошо държавно постче? Е го кметът- вместо да развива частна практика по хуманната си професия, бъхти като кмет за жълти стотинки и търпи хули ... Е я Роса - снаха на виден бизнесмен- вместо да работи в частната им семейна фирма, бъхти като боска на ВиК за жълти стотинки и търпи хули ...Сигурно, защото милеят много за вас, техните последователи, борят се за вашето благо.....


08 Март 2017 07:44 | аууу
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Направо съм в потрес! Как кмета да не е слънце? Та, той е нашия изгрев над града, нашето слънце, нашата заря, нашия клоун и шоумен!


08 Март 2017 08:39 | Георгиев
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Дами и господа, а не другари и другарки, хайде малко цивилизовано да погледнем нещата. Никой не е вълшебник, за да щракне с пръсти и да оправи всичко. То на държавата ни й трябват години, за да придобие стандарт, който точно благодарение на другарите и другарките и нашите внуци не могат да стигнат, защото беше ограбено всичко, присвоено в нечий дълбок джоб, джобът на същите, които днес отново искат да откраднат и малкото останало, малкото съживено. Пожелавам успех на кмета и дано въпреки негативните помисли на другарите, успеете в начинанията!


08 Март 2017 09:06 | Атанас Лапиев
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Браво, г-н Камбитов! Похвално е, че освен за града, мислите и за селата. Като се замисля малко са кметовете, които зачитат хората селато като равни на другите! Респект!


08 Март 2017 09:42 | Смешко
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Щом "Камбитов е най-успешния кмет, изобщо в цялата страна", то Шопова е най-успешния зам. кмет, изобщо в цялата вселена!!!
Така де, нали само в нейната глава Крадлитов е успешен кмет!!!
Никой друг не може да види успехите на този кмет, може би защото тя има друга гледна точка върху него и неговите заслуги.


08 Март 2017 10:37 | Нещо
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

няма отговор от демократите на ясно зададения въпрос към тях по-горе..., ама надминаха лакейщината през комунистическо, предимно, че не е обоснована...


08 Март 2017 11:28 | Съвет
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Един съвет от зрял човек- гледайте си работата ! Атанас Камбитов е човек, който работи в полза на хората и не дели на села и градове.


08 Март 2017 12:10 | Марко Кралевити
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

аууу написа: аууу

аууу.... ууууу.... ааааа..... ъъъъъ.... ъъ.... ууууу - те така 'ш'ъ виеш като ти го отпередашим в.... дето слънце не е виждало


08 Март 2017 12:43 | До Марко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Чакай сега да те стигне, ама дали огньове няма ти да видиш...


08 Март 2017 12:58 | до Георгиев
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Искаш да кажеш, че кмета не краде? А бе я ходи да си играеш някъде! Тез лъжливи приказки ги разправяй на децата! Комунистите викат дръжте крадливите комунисти.


08 Март 2017 18:53 | Ало, Георгиев,
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

вие, разните мекерета, до вчера лазили в подметките на комунистите, после върли демократи, та от червени посиняхте, бивши затворници и чадата им градите?! Срама нямаш, мръшляк неден, че близо 30 г точно вие окрадохте, рушихте, разсипахте, някои се обогатихте доста от граденото през комунизма, когато България си беше държава, бе! Я не дрънкай нахално и безочливо, я отговаряй смислено Защо видните демократи, преди тъмносини, после сини, жълти, сега оранжеви като плюят времето, когато всичко беше държавно, колко лошо било всичко да е държавно от пукването на демокрацията, за която се бориха яростно, скачайки по площадите, правят всичко- пребоядисват се, преобразяват се, с кански усилия драпат да се докопат до пустото му, лошо държавно постче? Не отговаряш, че не можеш, затъпен си яката! Още ползваш благини от комунизма, плюеш, затова като гладен бездомник да се завлачиш и да разбереш значението на думи като истина и признателност!


08 Март 2017 19:01 | До съвет
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Хвалиш доктор, изоставил заради келепир пациентите си и това ми бил човек, който работил в полза на хората или наистина е нереализиран доктор? Ако е нереализиран доктор, следователно колкото се се е справял като доктор, толкова се справя като кмет! Дано си заслужава да се резилиш - за хлебеца да ти стига, че тази професия доктор е не само хуманна, а вече и доходоносна! Кой бяга от доходоносна работа, а? Защо видните демократи, преди тъмносини, после сини, жълти, сега оранжеви като плюят времето, когато всичко беше държавно, колко лошо било всичко да е държавно от пукването на демокрацията, за която се бориха яростно, скачайки по площадите, правят всичко- пребоядисват се, преобразяват се, с кански усилия драпат да се докопат до пустото му, лошо държавно постче?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар