Кметът Илко Стоянов бе официален гост на откриването на нов медицински център в Благоевград

13 юни 2022 18:53   7 коментара   23720 прочита


Кметът Илко Стоянов символично преряза лентата на нов и модерен медицински център в Благоевград, в който ще работят доказали се специалисти от различни градове в страната.

По повод официалното откриване градоначалникът подари икона на св. Димитър, чието име носи новооткритото здравно заведение.

“За мен е удоволствие да бъда днес тук, на този голям християнски празник – св. Дух. Всяка една медицинска услуга, която се предоставя е от голяма полза за хората. Убеден съм, че благодарение на специалистите и техниката в центъра, пациентите ще получават качествена и навременна помощ“, каза кметът Илко Стоянов.

Център „Св. Димитър“ е обзаведен със съвременна медицинска техника за диагностика и лечение. В него ще се помещават различни здравни кабинети. Сред тях са кардиологичен кабинет, гинекологичен кабинет, урологичен и хирургичен кабинет и др.

Медицинският център се намира на бул. „Васил Левски“ и ще работи всеки ден от седмицата.


Още за: кмет   Благоевград   център   Още от: Общество

Принтирай статия
7 коментара
13 Юни 2022 19:44 | ха
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

По тая рампа за инвалидни колички дали може да слезе или да се изкачи някой инвалид. Направена про-форма и приета от комисия корупционна!


13 Юни 2022 20:03 | Чушки Камби
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Рампата е специално патентовано инжинерно чудо среща се често в българските градове.


13 Юни 2022 22:37 | Бай Хой
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Извинете, кмета-политическия хамелеон смени ли партията?


13 Юни 2022 22:46 | Сандокан
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

"скротума" да не сте отпуска бе? Напишете нещо за разцепването на ИТН де! Или на вашия собственик Пеевчески/Магнитски /не му изнася, а? Идиоти долни...


14 Юни 2022 09:26 | За протокола
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И Илко Стоянов се подигра с националния символ - трикольора, разпарчетосвайки го пред очите на хората !!!! Същото е както да си резнеш от трикольора на пилона пред президентството.


14 Юни 2022 11:21 | тцтцт
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

поне като се пъчите че откривате нещо да го бехте измили почистили сменили не що дограма, от страни се виждат не иползваемите железа за инвалиди смешна работа черни ми братко така ли ще трупаш активи


14 Юни 2022 11:40 | доктор
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

още не е открит и почва плюенето, ами айде направете вие нещо критикари, иначе е най -лесно по кръчми и кафета да разтега те локуми и акъл да давате
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар