Кметът И. Стоянов определи местата за поставяне на агитационни материали в Благоевград

14 октомври 2021 11:42   2 коментара   2072 прочита


Със Заповед на кмета на община Благоевград Илко Стоянов са определени местата, на които е позволено поставянето на агитационни материали във връзка с предстоящите избори за президент и вицепрезидент на Република България и провеждането на избори за Народно събрание на Република България, насрочени за 14 ноември 2021 година.

Местата, на които могат да бъдат поставяни агитационни материали са афишниците пред Драматичен театър „Никола Вапцаров“ и пред зала „22 септември“, парапетът на подземния гараж при Регионален здравен център и подпорната стена на ул. „Шар планина“ (до сградата на ОДБХ). Сред разрешените места са още подпорната стена на Целодневна детска градина №8 „Вечерница“, която се намира на ул. „Григор Пърличев“ (зад РЗИ), стените на подлеза в ж.к. „Струмско“ и подпорните колони на мостове в общината.

Забранява се унищожаването и заличаването на агитационни материали поставени по определения в Изборния кодекс ред, до приключване на изборите, както и публикуването и излъчването на анонимни материали, свързани с предизборната кампания.

Община Благоевград апелира жителите да спазват всички изисквания и да бъдат използвани само позволените в Заповедта места за поставяне на агитационни материали!


Още за: кмет   Благоевград   Стоянов   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
14 Октомври 2021 14:17 | благоевград
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

нищо не става и от тоя кмет


14 Октомври 2021 15:23 | гражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

да се вземе в ръце и да се справи с кучетата
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар