Кметът и баща на зрелостник Илко Стоянов бе гост на церемония по Тържествено предаване на знамето на Езикова гимназия – Благоевград

13 май 2022 16:27   5 коментара   7683 прочита


метът на Благоевград Илко Стоянов бе официален гост на церемонията по Тържествено предаване на знамето на Езикова гимназия "Акад. Людмил Стоянов" - Благоевград. По време на празника Стоянов присъства и като баща на зрелостник от випуск 2022 г. 
„Днес за мен е двоен празник. Вълнувам се наравно с всички родители и всички зрелостници, заради успехите, заради всичко онова, което нашите деца успяха да постигнат в периода от постъпване в Езикова гимназия до днешния ден.

Скъпи абитуриенти, трябва да знаете, че златните години за вас предстоят. Сигурен съм, че ще успеете да се реализирате успешно, защото училището, което завършвате дава отлична основа за бъдещо развитие. Зная, че Езикова гимназия ще остане завинаги в сърцата ви, а вие ще бъдете свързани емоционално един с друг през целия живот. Помнете, че ние разчитаме на вас“, каза по време на приветствието си кметът Илко Стоянов и пожела попътен вятър, както на зрелостниците, така и на всички ученици. 

 По време на церемонията кметът бе придружаван от своята съпруга Людмила Стоянова. 
 На празника присъстваха още Бойко Начев, директор на Дирекция „Информационно и административно обслужване, Емилия Халилова, директор на Дирекция "Социална и жилищна политика", които също са родители на абитуриенти от Езикова гимназия и Симона Митова, директор на Дирекция „Образование“. 
 Балът на зрелостниците от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов" е на 24 май. 

В.Василев 


 


Още за: кмет   Стоянов   Благоевград   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
13 Май 2022 16:45 | /)
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Боко Начев, ха ха. Клета държава.


13 Май 2022 17:28 | Ташев
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

На това"кметско" дете бащата да не е Руд Гулит?


13 Май 2022 19:45 | Ххх
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Одрал е кожата и косата на баща му.


13 Май 2022 20:34 | Германия
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Балабанова е най- готиния учител по немски език. Благодаря ви госпожо, вие ми дадохте кураж да уча в Германия. Завърших, работя в немска фирма и се радвам че не съм в кочината Danke.....


14 Май 2022 23:21 | Роско
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тоя кмет много кафявичък нещо
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар