Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  
   –егистрац舫абравена парола

 метът √. »кономов прер€за лентата на реновирани€ салон в ѕ√≈≈ Ѕанско


26 юни 2019 15:02  1 коментар   3959 прочитаѕрофесионалната гимнази€ по електроника и енергетика в Ѕанско ще се радва на нов физкултурен салон. –емонтът е осъществен с осигурени от инвестиционната програма на ћинистерството на образованието и науката средства и включва подм€на на спортната настилка, бо€дисване на стените и доставка на конвектори за отопление.

ќфициалното откриване, на което специални гости б€ха кметът на ќбщина Ѕанско, Ќачалникът на –егионалното управление на образованието - Ѕлагоевград, »вайло «латанов, директори и учители, започна с освещаване и благослов от отец √еорги  асапинов. –азвълнувана от резултата на успешни€ проект, директор Tодорова разказа истори€та на салона от "катакомбите", до превръщането му в модерно спортно съоръжение и благодари на »кономов за изключителното му съдействие то да стане факт.

√радоначалникът честити на учениците и техни€ преподавател по физическо възпитание - √еорги Ѕистрин, новата зала и сподели, че по важност постав€ спорта наравно с учението. Ќе пропусна да изброи ценните за страната ни спортисти,  атрин √емкова, Ѕлагой “одев, Ѕлаговест —то€нов, √еорги ≈ргин,  остадин  аферинов и още много други възпитаници на тази гимнази€ и изтъкна, че нищо не е по-важно от лични€ пример, който вдъхнов€ва.

— ведро чувство за хумор, »кономов подари на учениците пълен пакет с огромни бонбонени топки, и се пошегува, че само те са здравословни за употреба в залата. «а финал, —ашка “одорова, √еорги »кономов и »вайло «латанов ср€заха заедно лентата, а залата се заглуши от радостни аплодисменти. —ъвсем естествено присъстващите извиха хоро, за да пробват новата настилката на красиви€, светъл и просторен салон.

—. —то€нов

 

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

27 юни 2019 07:24 | √ладиатор
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќов,  акъв нов бе та това си е старата ћиша дупка само, че малко по лустросана от времето когато аз учих за съжаление там. ∆ив ‘арс.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.