Кметът Д. Бръчков поздрави за обновени два сектора екипа на Специализираната болница за рехабилитация в с. Марикостиново

08 юни 2023 22:44   2 коментара   5992 прочита


Две нови сгради в Специализираната болница за рехабилитация в с. Марикостиново! Кметът Д. Бръчков поздрави екипа 
Приключи ремонтът на Блок 3 и Блок 4 на Специализираната болница за рехабилитация в с. Марикостиново. Средствата за него са от Министерство на здравеопазването. 

Пациентите в тези два сектора ще бъдат настанявани в напълно обновените сгради и стаи в тях. Директорът на „СБР Марикостиново“ ЕООД – Анна Смилянова благодари на всички, които са станали част от този важен процес, и изрази надежда, че с колективни усилия ще се продължи по този път. 

Кметът Димитър Бръчков поздрави екипа и открои огромното значение на болницата за пациенти от цялата страна, значение и за Петрич, защото идвайки тук всички се убеждават в уникалните дадености на общината – природа и климат, както и в професионализма на работещите лекари, физиотерапевти, кинезитерапевти рехабилитатори, масажисти, медицински сестри. 

Водосветът днес отслужи отец Георги. Присъстваха медицински специалисти, пациенти, представител на Министерство на здравеопазването, Светла Данаилова - председател на Об С – Петрич и Гергана Тодорова – кмет на село Марикостиново. 

 


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
09 Юни 2023 10:41 | ХХХ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

стига пишете глупости..... веднъж се зарадвайте на това което е направено за всички нас


09 Юни 2023 12:19 | ...до ххх
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Този боклук не е направил нищо, тои не дава пари никаде ако не участват негови хора
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар