Кметът Ат. Камбитов откри срещата със земеделските производители и животновъди от Благоевград и региона

20 март 2015 18:52   5 коментара   9037 прочита


Разяснителната кампания за усвояване на средства за 2015 година събра земеделски производители, граждани, депутати в зала "22 септемри"

Кметът на община Благоевград Атанас Камбитов приветства зам.-министъра на земеделието и храните Цветан Димитров и откри разяснителната кампания за усвояване на средства от земеделци и животновъди през 2015г. Той изрази своята увереност, че всички проблеми и въпроси, които имат присъстващите по темите за земеделието, животновъдството, тютюнопроизводството ще намерят разрешение. Началник-кабинетът в Министерството на земеделието Любен Татарски заяви, че се очаква до средата на годината за бъде отворена програмата „Развитие на селските райони” 2015г.

„Тези кампании са полезни и за двете страни. От една страна земеделските производители могат да се запознаят с програмите, а от другата страна политическото ръководство на Министерството има възможност да чуят мнението на хората и да направят промени в провежданата от тях политика”, каза при откриване на кампанията зам.- министърът на земеделието и храните Цветан Димитров. Той посочи, че главната цел на Министерството е защита на производителите и тяхното облекчение, затова се провеждат разяснителни кампании, с които производителите да се запознаят с начина на кандидатстване по програми, условията, на които да отговарят, дейностите, които да изпълняват, за да могат да получат финансово подпомагане тази година.

На срещата в зала „22 септември” присъстваха народни представители, представители на бизнеса, производители, земеделци, животновъди, граждани.

 

5 коментара
20 Март 2015 22:44 | Земеделец
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Така се прави. Поздравления.


21 Март 2015 07:02 | гражданин
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Пълно животно, направо говедо.


21 Март 2015 09:27 | кк
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Браво гражданин, но не знаеш че хората не са си поискали имотите и вече земите се водят общински-а от тук нататък примерно "камбитов"на всеки свой човек регистриран като земеделски производител може да му раздава (примерно 1000 дка.) За единица площ × 50 лв. дка. субсидии=50 000 лв. далаверата и от тук за 2015г. е страшна! !! Камбитов ще е МУЛТИГРУП. Бедни люде подкрепете човечеца!!!


21 Март 2015 10:34 | АНОНИМЕН
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК НЕ ТРЯБВА ДА Е КМЕТ ТОЙ ОТКРАДНА ОТ ОБЩИНАТА МИЛЬОНИ И КРАДЕ В МОМЕНТА ВСЕКИ ДЕН ПУСКАМ РАЗЛИЧНИ СИГНАЛИ ДО ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ ДО МВР СМЕТНАТА ПАЛАТА И ЛИЧНО НА ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НА БОЙКО БОРИСОВ ОПИСВАМ КАК ТОЧНО СЕ КРАДЕ ОТ ОБЩИНАТА КАК СЕ РАЗДАВАТ ОБЩЕСТВЕИНИ ПОРЪЧКИ НА ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ БЛИЗКИ ДО КМЕТА КАМБИТОВ . НЯМА ДА СПРА ДА ПИША ДО ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ И ДО ГЕРБ ДОКАТО НЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН ЗА ЗЛОПОТРЕБА С ВЛАСТ И ПРАНЕ НА ПАРИ СРАМ ЗА ПРЕСТЪПНИКА КАМБИТОВ


21 Март 2015 11:33 | Доктора
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Народе, народе, вата тепърва започва !!!Виждате нагледно сак се събират крадливите банди и безочливо се заявява, че бандата е тук да каже в прав текст, че народа го чака само смърт и нови гробища !!!Вижте участниците в сборището - Цветан свинаря, Дедо Либен крадеца, Крадеца дървар и само слугите им около тях -гадост, гадост, чак до повръщане /Цветан свинаря -политическа проститутка от Циганина Танев от Беровото правителство, през пръв подлога на турците, чрез предлагане на жена си за услуги на Абаза, пръв музикант на Миро Мършата, с висящите тонколони, до пръв свинар крадец на улавата Танче -разплетената дамаджана от Сливен, всички предадени от този боклук, заклани с нож в гърба от него, същото чака и разплетената дамаджана. За Дедо Либен, нямам думи -крадец от класа -специалист за сметки в чужбина на името на синчето с крадени пари. За дърваря крадец, Вие си знаете ....Народе, народе, Вие сте на ход !!! Свобода или смърт с уродите от чумата ГРОБ !!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар