Клоака в центъра на Благоевград! Свинщина, безхаберие и простотия! Паркингът зад мол Ларго, развъдник на бездомни кучета! Контейнерите празни, боклуците от заведенията на земята!

16 януари 2019 12:37   9 коментара   14763 прочита


На грозна гледка стана свидетел снощи наш репортер. На паркинга на мол Ларго в Благоевград, където са разположени контейнери за боклук, в които персоналът на заведенията в центъра, изхвърлят отпадъците след края на работната си смяна, е образувано сметище.

При празни контейнери боклуците от заведенията са в чували на земята. Снощи, група жени, най-вероятно служителки на централно заведение за хранене, при положение, че имаше празни кофи, изхвърлиха торби с боклук, оставяйки ги до контейнерите. Възмутен благоевградчанин им направи забележка, но те не му обърнаха никакво внимание, гледайки го отвисоко, сякаш се бърка, където не му е работата..

Пред нашия репортер, гневен, мъжът коментира, че тази боклуци по земята събират глутници кучета, които разкъсват чувалите, разнасят боклуците по паркинга и при опита някой да ги прокуди ставали агресивни и зли. Преди няколко дни едва успял да се спаси от тях, минавайки зад МОЛ Ларго, тъй като живее в съседство..

Отново изниква въпросът: Как ще ги стигнем европейците, откъде ни идва самочувствието и къде е културата ни?! После вменяваме вина и търсим отговорност за нашите грешки. А към заведенията и техните собственици: Не превръщайте центъра на Благоевград в клоака, излагаме се....

П. Стоянов

9 коментара
16 Януари 2019 13:19 | ghjghk
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

а по отношение на кучетата БАЛЕВА- кучкарката да си свърши работата а не само да прибира парите за това.


16 Януари 2019 13:30 | Георги
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Биострой, кучкарки, други институции все подчинени на кмета-слънце.


16 Януари 2019 14:39 | До червените хейтъри
Оценка:
-8
 (
18
 гласа)

Не плюйте кмета и общината! Проблемът е в културата и възпитанието на всеки един от гражданите! Биострой са си свършили работата и контейнерите са празни, но за някои е по-лесно да хвърлят торбите с боклука около тях. Явно разни червенотиквеничета и зелени активисти си търсят причини да ругаят всичко и всички в общината.


16 Януари 2019 15:07 | пом
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

плюят плюят ма нямат тежест видя се че с плюене бранят интереси прекалиха и вече както и да скачат вдигат имиджо на тоя дето мразат сиреч кмето оставете ги да си рипат


16 Януари 2019 15:09 | Георги
Оценка:
20
 (
24
 гласа)

Града е най бедния в Европейския съюз, с най мръсния въздух, най ниските доходи, младите хора масово напускат града в посока чужбина или Сф, кмета уби любовта на хиляди джумалии - Пирин, те защитават кметчето.


16 Януари 2019 15:12 | Юли
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

Защитават кмета разни държавни калинки - герберасти, защото знаят падне ли Насето, те си заминават на село.


16 Януари 2019 15:14 | !
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

Целия Благоевград е в такова състояние. "Да не се плюе кмета казват"- добре, но добре ще е да се разходи кмета из подобни улички и дано се се засрами, че "управлявания" от него град е в такова състояние и дано му стане обидно, заради самия него се, че толкова си може да упрявлява екипа си.


16 Януари 2019 15:39 | До !
Оценка:
22
 (
26
 гласа)

Много му пука на кмета.
Той си живее в Бояна-там е чисто.


18 Януари 2019 09:57 | Блър
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ха ха, общината е невинна, виновни са гражданите? Наглостта няма край.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар