Катастрофа в Гоце Делчев! Tранспортираха пострадал с хеликоптер до София!

26 юни 2019 10:00   3 коментара   9863 прочита


Тежко ПТП стана вчера на обяд в Гоце Делчев между мотор и джип. Мотоциклетистът предприел изпреварване на двойно непрекъсната линия и се ударил в джипа "Нисан".
В резултат на удара пострадал известния бизнесмен Румен Траханов на 56 г., който е на почивка в България и не е застрахован, предаде Бгнес. Хеликоптерът на „Лев Инс“ обаче, влезе в поредната си спасителна акция, която се случва за по-малко от месец.

Траханов беше откаран в болницата в гр. Гоце Делчев с множество наранявания, счупен таз, прешлени, ребра и други сериозни травми, където е стабилизиран до изпращането му за лечение и възстановяване в гр. София (Пирогов), по най-бързия и предотвратяващ нови травми начин – по въздуха, с хеликоптер. Специализираният медицински хеликоптер на Лев Инс е достъпен за всички български граждани, които могат да разчитат на изключително бърза реакция и транспорт по въздуха в случай на животозастрашаващи инциденти. За да получат достъп до услугите му, е необходимо да се сключи застраховка в размер от 35 лв. на година. До момента Лев Инс е оказала помощ и съдействие на над 20 човека в критично състояние.


Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
26 Юни 2019 12:32 | Нинова
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Щото е бизнесмен и руснак, затова го карат с хеликоптер. Друг да беше ще го друсат най-много до Благоевград с линейка.


26 Юни 2019 15:04 | 123
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Не е руснак, а чист Неврокопчанин и не е на почивка а си е у дома


26 Юни 2019 18:44 | кооко
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

не пише дали е бил с каска, превишена скорост, неправилно изпреварване, нещо за алкохол! все едно правят реклама на лев инс! явно е от привилегированите!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар