Касиерката на "Пирин" Сн. Вълкова на раздумка край Босфора с бившия треньор на орлетата Наджи Шенсой

15 април 2019 12:10   1 коментар   6685 прочита


Касиерката на "Пирин" Снежана Вълкова срещна стар приятел по време на разходката си из прелестите на Истанбул. Дали случайни или след предварителна уговорка по телефона Снежана се срещна с бившия наставник на орлетата Наджи Шенсой край Босфора.

Някои побързаха да се пошегуват, че Вълкова лично е занесла на ръка дължимите пари на Шенсой, по договора, с който наставникът трябваше да получи определена сума пари, след като остави "Пирин" в А група преди няколко сезона. Заради забавяне на изплащането косовският специалист дори заведе дело в Арбитражния съд на ФИФА.

Двамата си припомниха добрите стари време, от престоя на Шенсой в Благоевград и работата му в клуба през 2016 година, когато успя да спаси орлетата от изпадане. Паметливите помнят и 2009 година, когато под ръководството на Наджи отборът игра финал за купата на България, който загуби от Литекс с 0:3, но пък на полуфинала надигра Левски с 1:0.

Марти Иванов


Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
15 Април 2019 22:31 | ....
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Ама тази още ли е в пирин та не ли пенсионерка. Крайно време е да освободи това място и да се назначи някоя жена да си прехраннва семейството. Пенсиите да си седнат в къщи и да дадът на младите хора да работят. Г-н кмете огледайте се защото и в общината има хора които са пенсионери е това е пресъпление пенсионери на държавна служба..... до кога.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар