Капитанът на ФК "Лудогорец" - благоевградчанинът Съни Дяков на семейна разходка на ски писта "Картала"

02 януари 2021 17:41   3 коментара   15778 прочита


Капитанът на ФК "Лудогорец" - Светослав Дяков се разходи днес в местността Бодрост над Благоевград. Той и семейството му се възползваха от щедрото януарско слънце и се качиха до горната станция на ски-писта "Картала" с лифта. Грижовният татко дърпаше шейна, на която се возеше синът на звездното семейство, а съпругата му Марияна държеше здраво ръката на малката им дъщеричка.

Освен семейството на Съни Дяков, на чистия въздух и уникалната гледка се радваха днес още стотици благоевградчани и посетители от други градове. Паркингът пред хотела на долна станция бе препълнен, а желаещите да се качат на лифта, тръгващ от Карталска поляна чакаха на опашка. Удоволствието от пътуването с кабинковия лифт е неописуемо, а двупосочния билет е на цена от 10лв. за възрастни.

Пистата в доланата станция на лифта не е добре заснежена и не е подходяща за каране на ски, това обаче не попречи на малчуганите да се забавляват с шейните си. На горна станция снегът е над половин метър, но също не е подходящ за ски. Малцина се престрашиха да се спуснат по необработената писта, останалите посетители се движеха по отъпкана пътека към връх Исмаилица, който е на около 2500м надморска височина и разкрива уникална гледка към Рила и Пирин.

П. Пенева

3 коментара
02 Януари 2021 20:30 | Ангел
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

а аз днес с моето семейство се разходих до близката бакалия и си купихме кофичка вкусно кисело мляко. Струмаджиите, защо за мен няма цяла статия по този повод? Разходката беше наистина възлнуваща!


02 Януари 2021 20:47 | Нако
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Ти кой си та да пишат за тебе?


02 Януари 2021 21:17 | Анонимен
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Съни!!!??? Трябва да си тъпо парче да имаш и да се кефиш на такова "име"
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар