Какво следва след решението на АС Благоевград! Ще напусне ли след 7 дни кметския кабинет Р. Томов или отново ще обжалва, удължавайки агонията на властта?!

22 май 2020 10:55   87 коментара   23104 прочита


Кметът  падна! Благоевград навлиза в криза на избора! Големите партии се лутат за  кандидати, малките на бойна нога. Започват търговия, совалки и познатия предизборен политически хаос

Със свое решение от вчера административен съдия Ваня Вълкадинова отхвърли жалбата на Румен Томов срещу решението на ОИК -Благоевград, прекратила предсрочно пълномощията му. Така, Томов загуби кметския пост по силата на няколко съдебни решения и решение на общинската избирателна комисия. Законът му дава последна възможност за обжалване във ВАС, който също излезе с решение, че правомощията му трябва да бъдат прекратени.

Какво следва оттук нататък?. В момента Томов е кмет по силата на съдебно определение, спряло изпълнението на предсрочното прекратяване на пълномощията му. То беше постановено в междинното време, докато се гледаше делото по същество след жалбата му срещу ОИК.

Определението важи до влизането на вчерашното съдебно решение в сила, т. е още 7 дни, в които Томов може да обитава кметския кабинет. Ако той обжалва агонията ще продължи още около три седмици. Ако се е уморил от адвокатските хватки и безсмислени маневри и реши да нe обжалва, което ще се случи според нас, то значи, в края на следващата седмица Ясен Попвасилев встъпва в длъжност като врид кмет, какъвто е и в момента по силата на решение на ОБС- Благоевград.

Прогнозата на Struma. com e, че този път Томов няма да обжалва решението на съдия Вълкадинова във ВАС, давайки си сметка, че това би навредило  много сериозно на имиджа му, предвид приближаващите местни избори. ВАС вече е постановил решение, с което го детронира и едва ли би взел друго решение. Така че обжалването се обезсмисля.

Освен това решението на съдия Вълкадинова е изключително професионално мотивирано, съдията е отговорил на всички оплаквания на жалбоподателя Томов и е коментирал  пунктуално всичко в депозираната от Томов жалба.  

Румен Томов де юре вече не е кмет, а дефакто има още 7 дни да освободи кабинета си. Така решението на Общински съвет Ясен Попвасилев да е  кмет остава, ОИК няма да се събира, тъй като казусът е решен и Благоевград влиза в кампания около подготовка на местни избори през есента.  Благоевград стана исторически с кметската сага и купищата манипулативни твърдения на кръга около кмета Томов.

Кръжецът от червени бизнесмени с апетити към властта и благата в Благоевград, сборът  от псевдополитици, криминални типове и дискредитирани личности, с месеци се опитваха да манипулират, че "Томов ще се оправи". Това отврати обществеността в Благоевград. Благоевградчани отчетоха, че експериментът БСП във властта, чрез случайно подбран кандидат се провали.

Не само погазването на чл. 41 от ЗМСМА детронира градоначалника. Свалиха го по закон, но управлението, на което ставахме свидетели, неминуемо щеше да доведе до същия резултат. Защото месеци наред в Благоевград не се случи  нищо  градивно. Напротив : Закриваха се работещи предприятия, фестивали, дружества. Уволняваше се реваншистки без подбор, назначаваха се непрофесионално подготвени хора на мястото на утвърдени специалисти . Червената метла беше безпощадна, а нарушенията на правилата станаха система на поведение на новите управленци.

Опорочени конкурси за назначения в общинска администрация, нагло изпълнение на предизборни ангажименти за разпределение на постове и хапки от общинската трапеза. Милиони загуби за боклука, забавени реакции по време на коронакризата,  плагиатствани мероприятия и още и още действия, говорещи за липсата на опит и некомпетентност  в управлението на града.  

Криминални типове, невежи и неуки хора дерибействаха в общината, кадрувайки и раздавайки присъди наляво надясно. Зверски апетити за реваншизъм и административна вендета, трагикомични гафове, придали ни национална слава, куриози, крилати изявления,  откровени лъжи и дива омраза към предишните, превръщаха управлението на БСП и техния човек в заплаха за областния град,   

На фона на всичко това,  познати  емблематични фигури от дънните слоеве на обществото, които мятаха гюбеци в деня на победата на Томов, с надежда да се облажат от властта, започнаха един по един да напускат потъващия кораб на управлението, обръщайки се скоростно срещу него, неудовлетворени от разпределението на общинския пай и властови позиции, раздавани "на кило" предизборно.

Псевдополитици и политически номади започнаха да оттеглят  доверието си от кмета, виждайки, че столът му се клати застрашително. Лакеи, които услужливо пазеха гърба му и лазеха в краката му в очакване на "захранка" , свалиха наколенките и се заявиха като разочаровани, забравяйки еуфорията в началото на мандата му..

Всъщност основната грешка на управлението бе, че допуснаха близо до властта  низки и неуки  хора, които кадруваха, заплашваха, развяваха се като "фактори ", рушейки  само с присъствието си около управата нейния  имидж.

Днес в Благоевград  мълчаливи и сервилни до вчера, ще се превърнат "в революционери", ще се родят десиденти  и  герои, детронирали Румен Томов, а истината е, че   бившият кмет Ат. Камбитов, разкривайки нарушението на Томов  даде нов шанс на Благоевград да  преосмисли  избора си, след всичко на което стана свидетел в последните 7 месеца.

Съдебният казус "Румен Томов " показа ново лице на политическите партии, извади на светло страха от избори за някои от тях и възроди надеждата на други. Показа невежество и хитрина, престъпни опити за манипулация и стръвна битка към запазване на жадуваната власт. Показа обаче и високият професионализъм и Независимост на благоевградските  магистрати, на председателя на ОИК Мартин Бусаров, ръководил процеса с абсолютна вещина и професионализъм. Бусаров устоя на нападки от свои и чужди, хулен и обиждан, той безпристрастно изпълняваше закона и не се отклони нито за миг , въпреки натиска..

Тук е мястото на отчетем  доброто, прозорливо и разумно  решение, което взе,  и за което търпя критика, че отказа да обжалва определението на съдия Вълкадинова, върнало Томов в кабинета. Така ОИК даде възможност на съда да се произнесе бързо по казуса по същество, за да се сложи край на продължаващата с месеци агония. Темата "Томов " днес е най-коментираната в областния град.

Избори ще има и това е факт, който трябва да приемат и най-невярващите политици,  апатично наблюдавали процеса с надежда, че няма да им се наложи да се доказват в избори. Благоевград върна БСП във властта. Столетницата обаче не очакваше такъв скоростен катарзис на управлението, в което не успяха да се докажат и покажат като  добри управленци..  

Затова остава въпросът дали отново ще се доверят на случаен избор?! Ще продължат ли да разчитат на кандидата Румен Томов да ги вкара отново във властта, или ще издигнат нов кандидат?!  . Какво ще е поведението на ГЕРБ, които до момента бяха сред невярващите, че в Благоевград ще има избори и месеци наред бяха  безмълвни наблюдатели на случващото в града, в очакване на съдебните решения?!   

Ще има ли обединение на малките партии?!   Кои от тях ще излязат  с кандидат, и кои ще подкрепят предпочитан кандидат от друга партия.  Благоевград навлиза в криза около избора. Партиите се лутат в избора на успешна кандидатура. Други опипват почвата и се оглеждат трескаво наляво надясно. Единици са със   сигурни  кандидати  и са в пълна бойна готовност да започнат битката за кметския престол. 7 месеца, след едни  бурни и драматични избори, областният център отново е на прага на нова възможност за кардинална и революционна промяна.    

П. Костадинова   


Още за: избори   томов   кмет   падна   АС   ВАС   Още от: Общество

Принтирай статия
87 коментара
22 Май 2020 11:06 | Шумантов@
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Румен, тая ризка Маруся ли ти я избра?
Искам и аз такава


22 Май 2020 11:08 | Уволнен
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

Румка, да ти донеса кашони за багажа, а?


22 Май 2020 11:53 | Мвр
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Ревизия на комисията по социалната и жилищна политика в общината. Хората се оплакват на кой какво плащат


22 Май 2020 11:57 | Шиши
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

СтруНа, струНа, колко сте жалки. Подибия на журналисти.


22 Май 2020 12:00 | мишо
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Не е точно така. Шансът му да оцелеле е минимален, но не изключен. Ако обжалва решението пред ВАС не само ще спечели 3- 4 седмици, но това е период в който Конституционният трябва да допусне до разглеждане по същество искането за обявяване на противоконституционност на текста, по който той е отстранен. А стане ли това, ВАС е длъжен да спре производството по делото. Като излезе наесен или зимата решението на Конст. съд, вече е божа работа какво ще се случи. Така, че не сте прави с това, нито че той няма да обжалва, нито че няма смисъл. За него има голям- или остава поне месец, а може и цял мандат при определено стечение на обстоятелствата.


22 Май 2020 12:01 | �� ����� � ����
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Томов е ясен, той си тръгва, ако дойде Дончо пак ще сме на същия хал


22 Май 2020 12:01 | Смешкии
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Струма, а дано, ама надали. Прогнозата ви, мисля, няма да се случи. Румен Томов ще обжалва, защото е /ДА! / ТОЛКОВА ТЪП И НАГЪЛ. И много го е страх да излезе от кабинета, там вече го чакат да го бият... негови основно. На другите вече им е втръснало да му гледат тъпата мутра.


22 Май 2020 12:06 | До Мишо
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Мишоо, Мишо. Иди и си скъсай, каквото имаш, ако имаш нещо подобно на диплома. И стига писахте глупости за КС. Спрете да се излагате с некомпетентни изказвания и своеволни тълкувания на закона!


22 Май 2020 12:19 | ��������
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Позсравления за струма ком. Изведохте страшна капмания . Не се огънахтеНай добрите сте анализите ви са точни и истински. Браво


22 Май 2020 12:30 | 2345
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Пътник е, пътник. Доц. Василев е супер кандидатура. Образован, интелигентен и страхотен специалист по администрация и управление. Успех, Валка.


22 Май 2020 12:42 | Сатовча
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Мафията победи, след решението на съдята Д. У от помашките села член на модела Кой мача бе предварително решен. жалко за демокрацията


22 Май 2020 12:43 | �� ����� � ����
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

ВЕрно ли Андон тодоров глади па талони за кмет? Е, тогава ще я втасаме. Крахът ще продължи


22 Май 2020 13:38 | Верно е
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Даже и бела ризка си е сложил, ама няма да ме се получи
Пак е почнал с наркотиците


22 Май 2020 13:47 | Реалист
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Трябва да обжалва. Има смисъл. Това е ново дело и решението на КС ще важи и за него


22 Май 2020 13:55 | Евгени
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Не, няма да важи за него. Не се изпълнява решение, на който и да е съд със задна дата, още по-малко на КС.


22 Май 2020 14:09 | до реалист
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Смени си прякора на ТЪПАНАР!! Заради такива като тебе са измислени презервативите, да знаеш! Само глупости говорите, как не ви писна!! Че не сте чели книги, не сте! Още повече законите. Измисляте си ваши, като пияницата Томов и си карате по тях! Малоумници!!


22 Май 2020 14:24 | ?????????????????
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

И Томов, както и " ректора" Юруков неможем да се отървем от тях. И двамата са абсолютни некъдърници и съсипаха единия града, другия ВУЗ-а. За тях закони няма, в университета цари пълен хаос и диктатура. Къде е тоя министър, да види всичко това и как тоя пенсионер взима 13 000лв. заплата. Трябва пълна ревизия, хората работят в страх и постоянен стрес, а тоя мухльо и кликата около него пиянстват и дерибействат. Има Господ.


22 Май 2020 15:02 | �� ����
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

по тъпи и прости коментари не съм, чел. простотия и селяния.


22 Май 2020 15:09 | Реалист
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Май горният, който ми предлага ново име, трябва да се припознае той като тъпанар. Помисли човече! Това е ново дело, нови действия, ново решение, което междувременно може да бъде преосмислено на основание на решение на КС.


22 Май 2020 15:57 | БЛАГОЕВГРАД до Реалист
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Няма да ви разберат. Срещу вас пишат тези които са написали тази статия, малко интелект, много поръчка! Неразумни юроди!


22 Май 2020 16:03 | адв. Джумалиев
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Ако квалифициран адвокат подготви процедурата, Румен Томов ще бъде кмет на Благоевград и след като изтече мандата му! Отсреща стоят прекалено ниски топки, адвокати получили образование в ЮЗУ!


22 Май 2020 16:07 | Лемниската
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Конте Кокорко кара джипа и вози министри на които в една нормална държава ниной няма да им гласува доверие да му боядисат оградата, на тях и тлъстогъзия шофьор!


22 Май 2020 16:09 | Седемстотин милиона лева
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Къде отидоха тези пари! Кой взе процентите за да не ги търси в продължение на години! Има ли прокуратура в България?


22 Май 2020 16:10 | до реалист
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Да ти кажех, РЕАЛИСТЕ, че това ново дело с нови решения и нови действия, ако изобщо има такива, засяга само бъдещи такива казуси, но НЕ ОТМЕНЯ излезли решения на ВАС, но ти си като магаре на мост. Стойте и гледайте тогава. Само ми е интересно с какви умотвория ще излезете когато ВАС отново ЧЕРНО НА БЯЛО потвърди решението си от април.


22 Май 2020 16:11 | охобоко
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

НЕКОЙ ОТ ВАС ДА Е ВИЖДАЛ КАРАТИСТ ЕБАН ОТ КМЕТА НА СИМИТЛИ?


22 Май 2020 16:15 | адв. Пащърнаков
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Едно ново дело ще съпостави резултата от решенията на същия съд при факта че Камбарион не само не е дерегистрирал фирмите си по време на мандата си ами даже е получавал парични постъпления от същите!


22 Май 2020 16:17 | КОРУПЦИЯ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

КОРУПЦИЯ, КОРУПЦИЯ, КОРУПЦИЯ


22 Май 2020 16:20 | ИНА
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

По тъпи хора от гербаджиите няма!


22 Май 2020 16:24 | Опаа
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ооооо, Джумалиев, къде ходиш бе пиле шарено? От кога те чакам да се появиш с върховенството си!! Много ми е драго! Защо не ни зарадваш с някой нов закон с 1682374682734 алинеи, който да обезсмисли решенията на магистратите от ВАС, за да си изгорят дипломите, които сигурно и те са от ЮЗУ. Ти нали тоя ВУЗ го мразиш?? Или, кажи си честно, скъсали са те на приемния изпит и сега злобееш. А, а? Спокойно, наши сме си, няма да ти се смеем.


22 Май 2020 16:26 | ИНА
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ПРОСТ ВИНЕТУ, СЛАБА ДЪРЖАВА! Плати десет милиарда пари на Тръмп да си оправя американската икономика!


22 Май 2020 16:31 | Коко
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Да разбира се, ще продължава. И защо? Помислете, хора, защо? Защото някои които стояха зад Р. Т. мислеха да прокарат и да правят далавери Те са умни, бавят играта докато определени сделки и пари се прехвърлят или се заличават следи. Това им беше единствения шанс от известно време и за 6 месеца поне реализираха "нещо". Затова се "платиха" милиони за извозване на боклук. Може и да се окаже че и дрги плащания са били направени и "загубени" някъде по "пътя". А докато текат делата, всички дето са се хванали на хорото на "кметуват" включително и заместник-кметовете (те затова са много) или действуващите кметов работят много усилено, но дали работят за хорското добро или
знаят че нямат мнго време да вържат гащи? Затова толкова сериозно са се забили по кабинетите и работят. Пожелаваме им късмет в "работата, " докато дойдат избори и се назначат проверки на каквото е правено досега.


22 Май 2020 16:33 | адв. Джумалиев
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Господине уважаеми, нямаме честта да ви познаваме и да общуваме с вас. Вие сте твърде фамилиарен в общуването си, и в следствие на това правя извода че или сте ми брат, или сте ми братовчед. И тъй като нямам брат и братовчеди недоумявам от създалата се ситуация! Защо не се обръщате по този начин и в този стил към други хора?


22 Май 2020 16:47 | �� ����� � ����
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Томов, че е не става, не става. Сега обаче, ако трябва да избираме межди Андон Тодоров и Атанас Киряков, сметайте, че Благоевград загина тотално


22 Май 2020 16:49 | До горния
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Как Андон Тодоров, бе, приятел. Той не умее да води диалог с никого. Изпокара се и с Камбитов и с Томов. Единствената му цел е да се облаготетелства


22 Май 2020 16:59 | ИНА
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Единствения кмет на Благоевград който показа на България че владее процедурата и обезсили решение на Върховен съд е Румен Томов! Чест и уважение господин ТОМОВ! Тези които пишат познават само азбуката! Други мисловни дейности са им неприсъщи!


22 Май 2020 17:04 | Румен Томов R
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ТЕЗИ МЕСЕЦИ НИ БЯХА НЕОБХОДИМИ ЗА ДА ОБОБЩИМ И СЪХРАНИМ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШЕНИ В ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД! ЩЕ ОБЩУВАМЕ С ИНСТИТУЦИИТЕ ПРЕЗ НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИИ!


22 Май 2020 17:06 | Румен Томов R
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ЩЕ ВИДИТЕ И ЩЕ ПРОГЛЕДНЕТЕ ПРИЯТЕЛИ..... И НЕПРИЯТЕЛИ!


22 Май 2020 17:09 | Румен Томов R
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

И НЯКОИ ХОРА ЩЕ СЕ РАЗХОДЯТ ДО БОБОВ ДОЛ!


22 Май 2020 17:10 | Румен Томов R
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ Е СПОДЕЛЕНА С ГОСПОЖА КЬОВЕШИ!


22 Май 2020 17:13 | Румен Томов R
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ДА ДОПЪЛНЯ! РАЗХОДКАТА ДО БОБОВ ДОЛ ЩЕ БЪДЕ ОСЪЩЕСТВЕНА С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ!


22 Май 2020 17:15 | Румен Томов R
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ВСИЧКО ТОВА НАПИСАХМЕ С РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕНИ ХОРА НА БЛАГОЕВГРАД!


22 Май 2020 17:19 | Забрана на бкп/бсп!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Вече с ритници навън, ако продължава да се инати и прави на интересен! Хайде стига постановки!


22 Май 2020 17:20 | Благоевград
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Ако трябва наесен да избираме за кмет между Андон Тодоров и Атанас Киряков, по-добре е да изберем Атанас Киряков.


22 Май 2020 17:25 | �������
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

РУМЕНЕ .ВМЕСТО ДА СЕ ИЗЛАГАШ И УПОРСТВАШ ЗАМИНАВАИ ЗА БОБОВ ДОЛ ЗАЩОТО ТАМ ТИ Е МЯСТОТО.


22 Май 2020 17:29 | Румен Томов R
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ЗА БОБОВ ДОЛ ЩЕ ЗАМИНАТ ЕДНОПОСОЧНО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ! ГЛЕДАЙТЕ НОВИНИТЕ!


22 Май 2020 17:32 | ГОРНА ДЖУМАЯ
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

БЛАГОЕВГРАД ЩЕ ИЗБИРА ЗА КМЕТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ МЕЖДУ РУМЕН ТОМОВ И РУМЕН ТОМОВ!


22 Май 2020 17:33 | Конхоида на Никомед
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ТИКВАТА Е ЗА ЗАТВОР!


22 Май 2020 17:34 | Конхоида на Никомед
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ТИКВАТА Е ЗАСЛУЖИЛА ЗАТВОР!


22 Май 2020 17:37 | Конхоида на Никомед
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ЗАБРАНА НА БСП И ГЕРБ! ОТВРАТЕНЯЦИ!


22 Май 2020 17:47 | Ораново
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Абе....., верно ле кмето на Симитли е ебал некаква тиква?


22 Май 2020 18:47 | До ораново
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Кмета на Симитли яко го духа, ама ветъро е по-силен от него и ще ги и издуха и сино и него, къш Симитли


22 Май 2020 19:17 | Тома Руменов
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Ей псевдо" кмет", напусни с наведена глава, поне ще ти остане някакво "име" на неспазващ законите, но желаеш да управляваш по закони и да си мислиш, че това е "достойно"..... много отдавна трябваше да напуснеш и да имаше право да се кандидатираш на избори, щеше да е по достойно!!!!!


22 Май 2020 20:17 | Тери
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Тепърва ще съжаляваме за Камбитов, тепърва. Косата ми насртръхва като виждам какви са другите


22 Май 2020 20:49 | Методи Кехайов
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Точно за Камбитов, никой в Благоевград няма да съжалява.


22 Май 2020 20:52 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

терка, оди си на село! и съжелявай за камбата цял живот!


22 Май 2020 20:52 | До горния
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Не си фактор


22 Май 2020 20:54 | Пепа
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Томов, Дончо, Росен - за кой ще гласувате, хахах


22 Май 2020 20:57 | благоевград
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

За Наско Киряков


22 Май 2020 21:04 | ГОРНА ДЖУМАЯ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ЗА ВОЙВОДАТА


22 Май 2020 21:11 | вароша
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Гражданите ще гласуват за гражданин
Селяните в градО ще гласуват за селянин
Това е


22 Май 2020 21:24 | Кочинките
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Мале румка, с тая ризка и това чанте изби рибата, ще те изпапкам


22 Май 2020 21:42 | ������ �������
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Още коко време ще се занимават благоевградчани с този измислен кмет. Загуби всяко достойнство, вече никой няма да гласува за него


22 Май 2020 22:20 | Ттт
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Атанас Киряков президент!


22 Май 2020 22:25 | до Ораново
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

тоя ебе Йона-ембриона, грозен бостански секс


23 Май 2020 00:05 | ГЕРБ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Кмет на този град ще бъде Хаджигаев!


23 Май 2020 00:07 | ГЕРБ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Бойко Борисов -кмет на Благоевград!


23 Май 2020 00:08 | ГЕРБ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

НАШИЯТ ВОЖД ЩЕ БЪДЕ КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД!


23 Май 2020 00:10 | ГЕРБ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Най великия човек ще бъде кмет на с Благоевград!


23 Май 2020 00:11 | ГЕРБ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

бойко бойко бойко бойко бойко бойко бойко


23 Май 2020 00:13 | ГЕРБ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Бойко кмет на Благоевград!


23 Май 2020 00:15 | ГЕРБ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Бащата на България ще оглави градо Благоевград


23 Май 2020 00:20 | Гоцева
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

От къде на къде Тиквата ще бъде кмет на Благоевград!


23 Май 2020 00:21 | Гоцева
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Тиквата не става за нищо!


23 Май 2020 00:24 | Григор Василев
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Как може някой да мисли че Тиквата може да стане кмет на Благоевград? Улава Партия!


23 Май 2020 00:27 | бай Ставри
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

ТИКВАТА СТАВА ЗА КМЕТ НА ИЗТОЧНО КРИЛО НА БОБОВ ДОЛ!


23 Май 2020 00:31 | Поли
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Бойко, толкова си красива!


23 Май 2020 03:15 | ...
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Че Томов не направи нищо - ВЯРНО Е! Че започна от началото да слухти за далавери и онркъжението му, които го издигнаха, започнаха техните схеми - ВЯРНО Е!
Но че града го съсипа КАМБИТОВ - няма по-вярно. И всеки който го отрича е или сляп, или е замезвал заедно с него по негово време и никога няма да го признае.


23 Май 2020 07:54 | Боре
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

В тоя град Герб никога няма да спечелят


23 Май 2020 10:18 | ...
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Извинете за горния ми коментар, бях много пиян в 3 часа през нощта


23 Май 2020 11:31 | 8888
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Ако Румен Томов е за Бобов дол, то този разбойник Камбитов е направо за Алкатраз


23 Май 2020 13:33 | �� ����� � ����
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не се ли срамува те да плюете по Камбитов, толкова много направи за града. Колкото до Томов, кой беше тоя?


23 Май 2020 13:38 | Е как кой
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Бат румбата, дето разказва приказки от хиляда и една нощ, иначе общината загуби милиони от неговото управление. Някои казват, че бил добър човек, това може и да е така. Но за да си добър управленец, това не е достатъчно. Кадровициге му са Любчо. Милев, пребиващия жена си на почивки, Мариета Димитрова, която не познава и препинателните знаци и Градевеца, свекър й, който прилича на отворен тирбушон. А, да не забравяме Васка Павка, която прилича на баба на 70, която е облякла костюма си от честването на 20 годишнина от завършването на гимназията. Иначе нищо лошо за румката, адмирации, че поне пие българска ракия.


23 Май 2020 14:31 | Камбитов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Шумантов ризката майкс ти ми я избра


23 Май 2020 14:31 | Камбитов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ди Герб майка ти да еба


23 Май 2020 21:01 | Нека цирка няма спирка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На-вероятно ще обжалва, нали трябва да разпише застрояването на парк Бачиново... С ангажиментите, които е поел, ще го държат на каишка до последно, за да ги изпълни. Лев дава баба да се хване на хорото, два лева да я пуснат...


23 Май 2020 21:26 | Само предлагам
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Предлагам да викне Вили Балев от ВМРО и Милена на Лишков от ДСБ да го ориентират, след като извадят заровете-да обжалвам, да не обжалвам, ези/тура и така хах. Или с пиарите и юристите му да хвърлят боб, пак става. И така докато закопаят Благоевград и ни направят за смях пред цяла България.


24 Май 2020 02:24 | Благоевград е вече
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

До "Само предалгам, " да Благоевград е вече за смях. Нарицателно име на град в който ЦИРКА НАМА СПИРКА. Нарицателно име за град в който никой сериозен инжеститор няма вече да се реши да вложи някакви пари. Защото хора, кой ще се наеме да се мъкно по съдилща, като знае че там нещата са АЛА-БАЛА? И както г-н Р. Томов ще ПРОДЪЛЖАВА ДА ОБЖАЛВА И ВЛАКЧЕТО НА БЛАГОЕВГРАДСКИ СЪД->ВАС->бЛАГОЕЖГРАДСКИ СЪД-> продължава, заплатите на избраните и назначени "глави" по обещание на Майката Партия продължават да бъдат плащани за да измислят и се занимават ГЛАВНО това влакче и да прикриват далаверите. Нищо друго. Досега не чухме нещо добро да е направено за града. Не видяхме някаква инициатива, не видяхме дали улиците са се оправили или нещо се е подобрило. Това се едни ТЪМНИ, ЗАГУБЕНИ МЕСЕЦИ ЗА ГРАДА, ВСЕ ЕДНО ЧЕ НЕ ГИ Е ИМАЛО. Предполагам че са ТЪМНИ МЕСЕЦИ ЗА ХОРАТА ДЕТО СА ИЗРИТАНИ И УВОЛНЕНИ БЕЗ ПРИЧИНА. Интересно защо тези уволнени не са подали жалби срещу решенията. Поне да има черно на бяло?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар