Какво е ВЕРБАТОРИЯ!? Знаете ли, че 85 % от родителите грешат за уменията и способностите на децата им? Как можем да ви помогнем ?

04 юли 2020 12:02   22 коментара   7858 прочита


Вербатория е иновативен метод от невропсихологията, който определя вродените способности и потенциал на човек и неговото призвание в науката, изкуството, езиците или спорта. Изследването се състои в необикновен (невро) тест, който с помощта на специално устройство (невроинтерфейс) измерва мозъчната активност по време решаването на определени задачи от различно естество.

Изследването  ще определи с точност областите с най-голяма ефективност за личностно и професионално развитие и реализация в бъдещето. От анализа на получените данни всеки родител ще узнае подходящите области на обучение за детето и така ще се избегне загубата на време и пари за подготовка и курсове, които са неподходящи за детето.
Методът Вербатория е ориентир в този глобален свят на неограничени възможности. Той помага на хората за опознаят себе си, родителите да опознаят децата си и да намерят правилното решение в полза на всички.

Какви са ползите от метода?

https://verbatoria.bg/

Благодарение на резултатите от изследването ще можете да направите уверен и правилен избор на училище, колеж, университет, бъдеща професия за вашия наследник, а защо не и за самите Вас.

Резултата ще предложи подходящи курсове и кръжоци за развитие на природния интелект. Всичко това ще ви спести нерви, пари и време, а резултатите ще узнаете веднага след края на теста.Ще разберете как детето Ви асимилира новата информация, Каква памет и внимание има в различните области. Ще узнаете неговата устойчивост на стрес и до колко е склонно да рискува.

Емоционалното му състояние , което е изключително важно в периода на израстване и ще имате време да работите върху нея , ако  има нужда от това.
Резултатите от теста определят две форми на приложение. Първата е заложена върху усъвършенстване на силните страни, които са шанс за развитие в бъдеще.

При втората е избора за хармонично (балансирано) развитие на личността – развива това което му липсва и го затруднява. Децата са възприемчиви и всеки аспект от интелекта може да бъде развит.

В стремежа си да направят най-доброто родителите допускат грешки като разчитат на личния си опит и убеждения, които смятат за правилни. Грижата за интелектуалното развитие е в ущърб на емоционалното. От изключителна важност е да познаваме детето си добре, за да знаем как да му помогнем да разгърне своите способности и таланти за бъдещото развитие. В случая най-доброто, което може да направим е да се доверим на метода Вербатория.

Според изследванията, около 35-40% от съществуващите професии до 20 години ще бъдат заменени от напълно нови. Вероятно в дългосрочен план почти няма да има професия, която да остане незасегната от дигитализацията и автоматизацията. По данни на Европейския център за обучение и развитие, в последните няколко години около 43% от работещите в ЕС са преживяли промени в технологиите на работното място и  47%  – промени в организацията и методите на работа. Вербатория е подходящ инструмент за кариерно ориентиране – за ученици при избор на гимназия и за кандидат-студенти при избор на университет.

За повече информация може да посетите сайта ни https://verbatoria.bg/ или facebook: Вербатория Благоевград. За директна връзка с нас телефон 0877 15 22 88 .

https://verbatoria.bg/

22 коментара
04 Юли 2020 12:34 | Ризова
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Беше интересно и определено ни дадоха точни насоки. Впечатлиха ни ! Без да познават децата ни, успяха да ни кажат доста неща за тях и имаме насоки какво да правим и какво да развиваме. А и на децата им беше интересно.


04 Юли 2020 13:07 | Владислава Янакиева
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Това е най-точният и чудесен метод! Лично го правих на детето си! Много съм доволна! Помогна ми много да разбера и развия сина си, както и мен като родител! Препоръчвам с две ръце!


04 Юли 2020 13:40 | Ирена Попова
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Посетихме центъра Вербатория. Майка съм на 6г. дете и след тестовете детето ми е много мотивирано. Горещо ви препоръчвам да направите тестовете ще си спестите време и средста в излишни курсове .Много съм доволна!


04 Юли 2020 13:41 | Божилов
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Поредното събиране на пари от хвалби на децата! Тея лекари, академици или шарлатани са?


04 Юли 2020 13:44 | Боко
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

97% от българите и без вербатория ги класифицирам като тикви безакълни! Булю. булю!


04 Юли 2020 13:48 | Не важи
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И тук целта е само да събират парите от родителите


04 Юли 2020 14:36 | Тиквата
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

По скоро родителите трябва да се подложат не децата, те са с болните амбиции, не познават децата си а същевременно ги записват на най различни уроци, танци, спорт, или ти КЕ станеш футболист маминото, КЕ играш за Барселона и КЕ печелиш ного пари, смешки


04 Юли 2020 15:25 | 1
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На мен Мама ми кажа че ке стана бизнесмен


04 Юли 2020 16:28 | Анита Димитрова
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Това е бъдещето! Направих го на сина ми на 13 г доволни сме и двамата. Децата трябва да са наясно с възможностите си и знаят къде ще имат по добро развитие.


04 Юли 2020 16:32 | Деана Атанасова
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Определено си заслужава .Препоръчвам на млади родители, загрижени за реализацията на децата си за да бъдат щастливи и успешни в живота.


04 Юли 2020 16:50 | Triple X
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

5 от коментарите са написани в стил-клише, който се ползва за стимулиране на продажби на разни неща, чрез симулирани отзиви на "клиенти". Самата статия е написана в този стил. Манипулативна е и психологически не е издържана. При искани 150 лв. за един час, трябваше да се постараят повече.


04 Юли 2020 17:59 | Лектор
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Подкрепям всякакви иновативни идеи. Живеем в страхотно време и е престъпление човек да не се възползва от тези иновации в технологиите които се предлагат. Бих го направил на децата си, защото искам да знам в какво има смисъл да влагаме пари и време. Нагледали сме се на всякакви хора, които си плащат безцелно за образование и след това работят по кафета и бензиностанции. Хора, помислете малко за какво става въпрос. Помислете и към какво насочване децата си. Има ли смисъл?


04 Юли 2020 18:52 | Лектор
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това го правиха в Москва на наши близки. Там тестват и болни дечица, но тука не знам как е.


05 Юли 2020 18:47 | Зашева
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Подкрепям ! И аз мисля, че е по-правилно един човек да развива, това което му се отдава. Бъдещето на децата ни е наша отговорност и е редно да ги подготвим адекватно.


05 Юли 2020 19:17 | Иво Николов
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Определено препоръчвам Много по добра инвестиция от излишни курсове или часни
уроци


05 Юли 2020 19:20 | Иво Николов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Определено препоръчвам По добра инвестиция отколкото курсове или часни уроци


05 Юли 2020 19:21 | Иво Николов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Определено препоръчвам По добра инвестиция отколкото курсове или часни уроци


06 Юли 2020 03:12 | Ванчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Напротив, няма никакво хвалене на децата. Ще ти обяснят някои неща, които повярвай ми ще те изненадат. Никой няма да ти хвали нищо, не е това целта, поинтересувай се малко. Идеята е съвсем различна, ама нали все сте философи... и всичко ви е ясно.... затова си висите по сайтове и си драскате коментари.... много свободно време имате, което казва достатъчно. Нямаш идея какво да правиш . Чети бе, чети. Имаш нужда, като гледам и правописа можеш да коригираш....


11 Юли 2020 00:07 | Koska
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мнооо якооо


11 Юли 2020 15:13 | LEnka
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Има го в много страни и хората се възползват. На нас ни го подариха за рожден ден . Много оригинално и ценно.


13 Юли 2020 22:06 | Lazar
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

elee i az iskam


14 Юли 2020 20:53 | 777
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Hubavo e tova za deca koito shte kandidatstvat I neznqt kakvo iskat I na kude da hvanat
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар