Жената до Бареков ,благоевградчанката М. Календерска отива на полиграф за Ковачки

05 февруари 2015 09:47   4 коментара   19593 прочита


Срещу Николай Бареков се води мащабна кампания в медиите, вие като средноинтелигентни хора разбирате това. Това каза в студиото на „Здравей, България” Мария Календерска. Тя предупреди Ани Цолова и Виктор Николаев да внимават с въпросите, за да не се уплашат от отговорите, които ще даде.Жената до Бареков обяви, че е готова да се подложи на полиграф, за да докаже истинността на думите си за действията на Христо Ковачки срещу хората, избрани с листата на „България без цензура”. „Той купува хората на ББЦ и не крие това”, смята тя.

Календерска помоли водещите на предаването да не я прекъсват, иначе ще ги остави да говорят вместо нея. Тя разказа, че отказалите се от Бареков хора са направили това заради „огромни икономически интереси”, но не посочи за какви пари става дума.

„Любен Дилов не можа да изкара и 4000 гласа, за да стане депутат, това за София е нищо, два блока в „Люлин”, каза още жената до Бареков. Тя коментира и Нешка Робева, която е била „тотално обругавана” и просто е решила да се откаже от битката.

„Атаките и опитите за унищожаване на опозицията в лицето на Николай Бареков ще го превърнат в герой”, завърши Календерска.* Блиц

4 коментара
05 Февруари 2015 10:11 | Жумайка
Оценка:
37
 (
43
 гласа)

Ааа, показа се и четвъртата близнамчка !Това ли за жените на Благоевград ?Таман ги забравихте трите птицечовки, сега изтипосахте четвъртата.
Аман от пилешки акъли и физиономий.


05 Февруари 2015 13:55 | злоба
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Злоба, злоба ще убие българина.


05 Февруари 2015 18:26 | РЕВиЗОР
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Кротни се, моме джумалийска, защото влезеш ли в пазара на политиката, па макар и като метреса, не те чакат мирни и честити дни. А колкото до последния ти лаф, че атаките правят твоя човек герой, ммм... жестоко се лъжеш. На ръст-великан, на ум, морал и поведение-леке. Публична тайна е как спечели процентите на изборите и колко мъни вкара допълнително към милионната си сметка.


05 Февруари 2015 18:45 | Горката тя,
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Не вижда ли колко акъл и колко постоянство има в Бюрека?
Но..... всеки ще си носи последствията, и то скоро.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар