Извънредно! МБАЛ на път да се превърне Ковид болница! Днес и неврология приема ковид пациенти! Тази нощ 15 тежки случая, вчера издъхнаха 4-има 

10 ноември 2020 09:27   5 коментара   17682 прочита


Кошмарът Ковид 19 в Благоевград продължава. Тази нощ спешните екипи транспортираха в МБАЛ Благоевград 15 пациенти в тежко състояние, след коронаинфекция. " Ситуацият тежка, останаха 2 болнични отделения, за лечение на други заболявния, но днес вероятно неврология ще бъде трнсформирана в ковид отделение, каза за Struma.com болничният директор Огнян Митев. Незаета с ковид пациенти е  Урология, където преместиха Хирургия, за лечение на спешни пациенти . .

Както е тръгнало цялта МБАЛ ще бъде Ковид болница, а останалите пациенти ще бъдат препращани в болница " Пулс", говорят из кулорите на МБАЛ, където напрежението е страшно. Продължава страданието на здравите медици, които карат по две смени, или удължават смените си, тъй като непрекъснато прииждат болни пациенти, видя Struma. com.

Вчера в болницата, заразени с Ковид издъхнаха 4-има. В петък срещу събота 6-тима. "Приемаме пациенти в изключително тежко състояние с реална опасност за живота, ние сме лекари, не богове, каза д-р Митев, коментирайки смъртните случаи. "Никого не сме върнали, докато можем ще приемаме пациенти, но наистина случвщото се започва да ме плаши, " каза още той.

Припомняме, че за последните 24 часа новите ковид зарадени в областта са 198. Очаквайте подробности 

П. Петров

5 коментара
10 Ноември 2020 11:28 | Пазете се/ни!
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Псувайте ме, заканвайте ми се, мразете ме! Но!!! Трябва незабавно полицията да се включи и да започне да глобява безкомпромисно всички, които нарушават здравните разпоредби. Гордост в нашия град е да не се носят маски, да се правят сбирки на чашка пред блока и да се води социален живот в кръчмите. Светът бил кръчма и всички трябвало да седнем на една маса. Хайде да се пазим един друг! Уморихме докторите. Един апендикс няма кай да изреже вече! Пиянството на един народ е съвсем друго нещо!


10 Ноември 2020 11:43 | Сотир
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Съгласен съм с горния коментар на Пазете се/ни. Да започнат масови проверки и глобяване на разхайтените, всички ученици да преминат онлайн, да се затегнат мерките и тези, които нямат работа навън, да си съоят по домовете! За всички е трудно, но ако продължава така, ще се погубят много животи. Пазете се бе, хора!


10 Ноември 2020 14:49 | Гошо хубавеца
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Страхът, стреса и паниката ще отключат по страшни болести от корона вирус.


11 Ноември 2020 00:22 | Пепи
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Дежурния, давай по чевръсто с минусите, че леля Силвия ще ти се скара.


11 Ноември 2020 07:33 | 1
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Дойде времето в което наистина няма кой да ни лекува, но безсмъртния и прост бай Ганьо не вярва в такива неща - пиел ракия и ял кромид! Важно е да бачкат кръчмите и с гордост да си носиш маската под брадата!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар