Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае  
   –егистрац舫абравена парола

»звестен музикант се преби на сцената на BG Music Festival в —андански


11 юни 2019 09:51  3 коментара   10129 прочита“ретото издание на BG Music Festival е вече в истори€та, а най-добрите участници си тръгнаха със статуетки. ≈дин от музикантите обаче до такава степен се развълнува на сцената, че оплете краката си в кабелите на зем€та и се сгромоли пред публиката в летни€ театър в —андански.

ѕодскачането на музиканта до такава степен изнерви снимачни€ екип, че от самото начало на изпъленнието те очакваха да завърши с гаф. » не след дълго, изл€зъл от позволените параметри на сцената, той се озова на зем€та. ј на следващи€ ден, на награждаването, се по€ви с множество рани по ръцете и колената.

ѕострадали€т музикант е вокалистът и китарист от група "јнтифриз". “е се представиха на фестивала с песента "ћъжка кифла", ко€то по-късно грабна статуетката на публиката в Ћетни€ театър. ћузикантите се шегуваха зад кулисите, че на хората им е станало мъчно след инцидента и затова са им връчили наградата, уточн€ва show.blitz.bg

»стината е, че точно тази песен бе посрещната с най-гол€м негативизъм в социалните мрежи и по-зрелите хора от публиката. Ќелогични€т тект и изключително малоумно представ€не на парчето накараха сериозни хора да наведат глави и нетърпеливо да изчакат кра€ на музикалното фиаско. Ќе случайно и професионалното жути ги отсвири и даде статуетките на по-заслужили изпълнители.

¬ категори€та "ѕоп" спечели ÷вети –адойчева с нейната "»зчезни", в категори€ "’ип-хоп" Theo – „ƒвижим бавно“, който се оказа син на известни€т диджей “еди ƒжорджо, в категори€ "–ок" пък статуетката отиде в ръцете на Ќатали€ “енева и нейната песен „Ќеобикновен“, ко€то бе отличена и от кмета на —андански.

“елевизионните зрители гласуваха най-много за "≈моци€" на талантливата Ќелс, позната ни от минали€ сезон на "√ласът на Ѕългари€" от отбора на »ван Ћечев. ”частниците също имаха право да подкреп€т н€кои от своите конкуренти. «адружно избраха за свой победител Boyanski и „Ќов филм“.

ќще за: издание  фестивал  участници ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

11 юни 2019 10:01 | Ќикола
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

Ќе търсете името на музиканта.... н€ма го в тази объркана стати€.


11 юни 2019 12:39 | «абел€зващ
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

«а какво е бил този BG Music Festival? «а песни или ѕј–„≈“ј!


12 юни 2019 08:46 | Ќинова
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ѕоредното доказателство, че тук н€ма квалифициран редакционен персонал
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.