Известен музикант се преби на сцената на BG Music Festival в Сандански

11 юни 2019 09:51   3 коментара   10731 прочита


Третото издание на BG Music Festival е вече в историята, а най-добрите участници си тръгнаха със статуетки. Един от музикантите обаче до такава степен се развълнува на сцената, че оплете краката си в кабелите на земята и се сгромоли пред публиката в летния театър в Сандански.

Подскачането на музиканта до такава степен изнерви снимачния екип, че от самото начало на изпъленнието те очакваха да завърши с гаф. И не след дълго, излязъл от позволените параметри на сцената, той се озова на земята. А на следващия ден, на награждаването, се появи с множество рани по ръцете и колената.

Пострадалият музикант е вокалистът и китарист от група "Антифриз". Те се представиха на фестивала с песента "Мъжка кифла", която по-късно грабна статуетката на публиката в Летния театър. Музикантите се шегуваха зад кулисите, че на хората им е станало мъчно след инцидента и затова са им връчили наградата, уточнява show.blitz.bg

Истината е, че точно тази песен бе посрещната с най-голям негативизъм в социалните мрежи и по-зрелите хора от публиката. Нелогичният тект и изключително малоумно представяне на парчето накараха сериозни хора да наведат глави и нетърпеливо да изчакат края на музикалното фиаско. Не случайно и професионалното жути ги отсвири и даде статуетките на по-заслужили изпълнители.

В категорията "Поп" спечели Цвети Радойчева с нейната "Изчезни", в категория "Хип-хоп" Theo – „Движим бавно“, който се оказа син на известният диджей Теди Джорджо, в категория "Рок" пък статуетката отиде в ръцете на Наталия Тенева и нейната песен „Необикновен“, която бе отличена и от кмета на Сандански.

Телевизионните зрители гласуваха най-много за "Емоция" на талантливата Нелс, позната ни от миналия сезон на "Гласът на България" от отбора на Иван Лечев. Участниците също имаха право да подкрепят някои от своите конкуренти. Задружно избраха за свой победител Boyanski и „Нов филм“.

3 коментара
11 Юни 2019 10:01 | Никола
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не търсете името на музиканта.... няма го в тази объркана статия.


11 Юни 2019 12:39 | Забелязващ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

За какво е бил този BG Music Festival? За песни или ПАРЧЕТА!


12 Юни 2019 08:46 | Нинова
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Поредното доказателство, че тук няма квалифициран редакционен персонал
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар