Изповед на един баща! Санданчанин, купи подарък за детето си за първия учебен ден, но не успя да му го подари! В училището го попариха с лоша новина...

15 септември 2023 17:12   23 коментара   85061 прочита


Къде е синът ми, кой позволи на бившата ми съпруга да го отпише от Трето ОУ в Сандански и да го скрие в София? Докога жените- майки ще имат повече права от бащите, тя наруши всички разпореждания на съда, не съм виждал сина си повече от 6 месеца, къде е детето ми ?!, изплака болката си пред Struma. com Станислав Наков

Повлиян от днешния позорен семеен скандал в двора на 4-то основно училище в благоевградския квартал Грамада в Благоевград, при който родители се скараха и сбиха, пред очите на свидетели, в опит да разделят двете си деца, в редакцията на Struma. com позвъни санданчанинът Станислав Наков, баща на второкласник.

Станислав, започна изповедта си с думите: Прочетох за случилото се в кв. Грамада днес и реших да се обадя  и да ви кажа, че има още по-тежки случаи на родителски войни, в които жертвата са децата, каза Станислав и продължи:

Аз съм баща на второкласник, със съпругата ми сме разделени, работя в Германия, и си идвам често. Купих подарък на сина си  за първия учебен ден, но не успях да му го подаря, защото отивайки в училището му, Трето основно в Сандански, разбрах, че синът ми не е записан да учи там. Как така бе хора, къде е детето ми, никой не ме е уведомил за това?!  Съгласно съдебно разпореждане имам право да знам всичко около сина си, къде учи, къде ходи и т. н.

Разбирам, че бившата ми, която се влюби в криминалнопроявен и развали семейството ни, е заминала да живее  с детето в София. сина ми  бил записан там в 54 -то училище. Свързах се с новото училище на детето и питам:  Как записахте това детенце, къде е адресът му, къде живее синът ми, а от училището ми отговарят " Вие какво искате да го оставим на тротоара ли, да не го записваме... Останах потресен.

И ето ме днес с подаръка на детето в ръце, разплакан и силно разтревожен. Не знам нищо за детето, тя ме е блокирала от всякъде, не мога да и звънна, да разбера как е синът ми.

Полицията установи, че живеят някъде в квартал "Надежда"...,продължава изповедта си Станислав.

Много умно е моето дете. Завърши първи клас в Германия, бившата ми във ваканцията му, каза, че ще дойде малко в Сандански и си купи за пред мен двупосочен билет, замина и повече не се върна. Родителските права са по равно, имам право да виждам детето си, да го взимам през ваканциите, но това не ми се позволява.

Последният път, когато го видях беше на рождения му ден, през април. После няколко пъти вече се прибирам и тя не позволява да го видя. Подучва го да ме мрази и да се отрича от мен. Знаете колко лесно се манипулират децата. По телефона веднъж ми каза - Тате, ти си пияница... Питам го, абе сине, какво означава тази дума, аз работя по 12 часа, кога да съм пияница. Пияницата, тате, става сутрин и започва да пие, не работи, никъде не го искат на работа, аз такъв ли съм, бе тате, а то милото се чуди какво да отговори, пълна трагедия, наистина.

Тя буквално го отвлече от Германия, за да е с новия. Няма лошо влюбила се е, ние няма да сме съпрузи вече, но цял живот ще сме родители. Боли ме душата, честно. Да стоя да гледам днес другите деца, празнично облечени, щастливи родители, сърцето ми се къса, а аз да не знам къде е моето.

Да живее с човек, новият и мъж, който нахълта преди време в къщата ми в Ново Делчево и се закани да ме убие... Кажете сега, къде да търся правата си, защо жените са привилегировани, тя наруши всички разпоредби на съда и нищо, информирал съм и адвокат и съд и социални служби и нищо не се случва, не могат да я накарат да ми позволи да зърна детето си...

Защо винаги бащите са ощетени, мъжете са ощетени, после защо се стига до насилие е кажете не провокират ли някои жени агресия... Това го казвам ей така, защото съм много разстроен днес, аз на бившата и желая много късмет в живота, но от детето си няма да се откажа, това трябва да и е ясно.

Аз имам най-прекрасния син, говори перфектно немски, научи го много бързо, добър ученик в Германия, будно дете и тя ще ми го отнеме, е как да стане... ?!!!

Станислав се върнал от Германия, за да изпрати сина си във втори клас, тръгва си утре... с рана в душата. За пореден път не успял да го види, а подаръкът му ще върне отново в чуждата страна...

Темата търпи продължение. Оставаме я недовършена, за да чуем майката  на детето, ако иска да ни се обади. По всяка вероятност тя има своята истина. В семейната война отново жертвата е детето, като в днешния случай в училището в Благоевград- две разплакани деца между настръхнали един срещу друг родители! 
Петя Колева 
 


Още за: баща   Сандански   дете   Още от: Общество

Принтирай статия
23 коментара
15 Септември 2023 17:45 | 12345
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

За съжаление има доста такива “ майки ( бурсуци


15 Септември 2023 17:51 | 123
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Жените сега са много силни... грабват детето к хайде... хич не мисля, за най- малкто нещо и при мама.... жслко за дечицата


15 Септември 2023 18:02 | Евтим
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Бахти кypocмуците, за тепане са тия партали


15 Септември 2023 18:13 | Дървото
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Трябва да има закони като Арабския свят.
Тогава ще ги видим жените как ще мълчат.


15 Септември 2023 18:32 | Иван
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Курви бол на тоя свят.....


15 Септември 2023 18:40 | Асен
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

В тая скапана държава бащата няма почти никакви права. Много си повярваха жените и с подкрепата на закона си правят каквото искат. Тук да не си баща. Бащата в нашата страна е един донор на биологичен материал за жената, който няма никакви права. До кога ще бъде така питам. До кога. Не разбрахте ли че бащата не е по-ниско от майката. Не е второ качество родител. При развод предимството винаги е на жената. На какво основание? Жените се помислих за недосегаеми и злоупотребяват с привилигироваността си. Разберете бащата не е донор, той е също родител. Знам за купища фрапиращи случаи с бащи, чиито бивши си развяват байрака и дават лош пример на децата си, а истинският баща е никой и не може да е с децата си. Не може така. Това е и грях. Докога у нас да си баща ще е равно на второ и трето качество родител с нула права. До кога бе мафиоти и идиоти?


15 Септември 2023 18:46 | 12345
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

После майки почват да се шпорят с разни дедовци


15 Септември 2023 20:08 | Белла Уайт
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Лишаване на майката от родителски права - еднозначно и веднага. Къдес ас оциалните служби за защита на детето???? Тетки, благополучно назначени в тия служби благодарение на феодализацията на българското общество - ако има такова. Съдии, които съдят винаги в полза на жената, защото са деца на разведени родители и от малки са учени да мразят бащите си. Особено са жестоки съдийките, които са толкова силно интоксикирани да мразят бащите си, че дори не желаят въобще да ги изслушпат или да разгоарят с тях. Вредите за психическото развитие на детето са неописуеми - то ще страда до края насвоя живот. Товадете го подготвят съзнатерно и цеенасочено да каже "не" на баща си, когато навършпи годините след които съдът ще го пита при кого иска да живее. Дано Господ и Св. Богородица поведат това дете и го научат да различава доброто от злото, истината от лъжата и да го научат на ум и разума да постигне достойно поведение в своя живот.


15 Септември 2023 20:47 | Павел
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Тая всички я знаят, а сега се прави на мутра все едно е с най-големия барон. Жалко за доброто и умно дете. Тя го маниполира и го кара да говори против баща си и да не го иска. Еййй Сисо Господ ще те накаже, не те ли е срам тоя човек те гледаше толкова години без да имаш 1 час трудов стаж. Всички те знаят и знаят каква си и сега, закараха те наркотрафикантите по морето да им изкарваш пари, та и детето завлече с тебе. Господ гледа, бави но не забравя. Цялото ни село неиска да чуе за това семейство. Изложиха се. Тя лъже много. Ние виждаме какви проститутки я закараваха от Поленица. Сили и търпение на бащата пожелавам


15 Септември 2023 21:52 |
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Изглежда свестен човек Станислав, не съжалявай изобщо за курвата, бори се за детето. Как ще ти влиза в собствения дом и ще те заплашва на курвата мутрата деградирал. Взимаш което ти е под ръка и го приключваш приятел. Кураж и гледай напред.


15 Септември 2023 22:50 | Боби Майстора
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Крушата я пуска по софия да работи


16 Септември 2023 08:05 | До боби майстора
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Боби задебни жена ти да видиш кои приятели и се катерат много е лакома дава насекъде


16 Септември 2023 08:16 | Лешница
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

И боби майстора работи много ма жена му е много еблива на всички дава и тея където са му уж приятели му я ебат ама е прост скара се със брат му заради нея долна курва не я е срам


16 Септември 2023 08:41 | ???
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Никой не бяга от хубаво, гласи поговорката и аз вярвам в нея. А в тази част на България, ако жената е "непослушна" и не изпълнява прищевките на "мъжа" я наричат курва! Да, въпрос на манталитет! Но всеки има право на щастие, нали! А що се отнася до социалните служби в Сандански, бъдете спокойни - със сигурност знам, че те са работили в интерес на бащата!


16 Септември 2023 10:03 | ...
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Санданчанките вече са известни в цяла Европа с гнусното си поведение. Не просто харесват разбойници, но и от ранна възраст се влюбват в цигани и чужденци. А самите те не са нищо особено, масово работят като сервитьорки.


16 Септември 2023 12:51 | крушата
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

На та и скъсахме гъза


16 Септември 2023 13:13 | Черешката
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ееее тоя моя адаш по плодче много известен взе до става, децата го биха преди години и сега пак започна да се прави на интересен пред жените. Само търси некоя да я използва за пари и да му работи защото нищо не става от него .Жалко за детето, то страда. Тая па грозната като е толкова отворена нека и съдерат дъто наркоманите и тя да се срамува после пред детето и. Срам няма все едно хората не я виждат какво прави


16 Септември 2023 14:39 | Лешница
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Къв е тоя круша ли портокал ли е всички носят прашки на мутри се правите смешници


16 Септември 2023 16:52 | Крушата
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ше ви шибам сички в тоя град ас съм наи големиа


16 Септември 2023 17:29 | До Крушата
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много здраве от Янко циц


16 Септември 2023 21:07 | РОНИ ПОЛЕНИЦА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Най големия си кура ми умрело куче не съм решил не съм те запалил


16 Септември 2023 22:08 | От Шо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Само бой по тия курви, че много си повярваха с тия измислени закони


18 Септември 2023 07:41 | Миро
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не бихте корветите. Пращайте ги при бащите им. И на тая, като омръзне на софето, ки я пратят при баща й. Нека бащите им да ги спукват от бой, Тея нема да подават жалби, Оти нема къде другаде да идат.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар