Изписаха от болница малкия беглец Мехмед от Якоруда, детето е в отлично здраве  

26 септември 2020 12:32   6 коментара   16335 прочита


Малкият Мехмед от Якоруда, които разтърси държавата с изчезването си завчера, вече си е у дома. Детето почти 24 часа бе в неизвестност, след като внезапно се " изпарил " от къщата на баба си и дядо си. Днес той бе изписан от болницата в Разлог във видимо добро здраве. Лекарите  го предадоха на баща му, който с такси го доведе до родния им дом, където го очакваха неговите роднини. 2. 7- годишното момченце е прегледано от всякакви специалисти и съдебен лекар и следи от насилие, освен охлузвания по ръцете и краката, няма.

В мистерия е забулено бягството му обаче. И до днес опитните криминалисти недоумяват как това малко дете е изминало 2 километра в гората и то през нощта. Истинско чудо е, че не е нападнато от диви животни, или не е паднало някъде. Щур късмет и за Мехмед и за роднините му. В Якоруда вече се разпространяват всякакви легенди.

Говори се, че детето било отвлечено, но похитителите се изплашили от сериозната полицейска операция. Факт е, че директорът на ОД на МВР комисар Дойчин Дойчинов струпа полицаи от Благоевград, Банско, Разлог на мястото, бе направена брилянтна организация, градът бе блокиран и пиле не можеше да прехвръкне, а и бе претърсена всяка шумка.

Никой не предполагаше, че детето е стигнало толкова далеч, близо до село Бунцево, което е на около 20 километра от Якоруда, но в гората има пряк път около 2. 5 км. На този път го   го намерил горския стражар. Необяснима случка, чийто финал изуми България. Все пак полицията продължава да изяснява как детето се е озовало на пътеката в гората. Все пак е дете на 2 години.....!

Петя Георгиева    


Още за: Мехмед   дете   Якоруда   Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
26 Септември 2020 12:58 | Петричанец
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Куче или друго животно може и котка.


26 Септември 2020 14:01 | Брилянти и IQ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

КОЙ брилянтно ми трие коментара? След като брилянтно случайно един горски намери детето, сега правите жив щит за родната полиция. Ами те полицаите изпълняват брилянтни разпореждания. Или не?


26 Септември 2020 15:17 | Т1
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не вервам


26 Септември 2020 15:31 | Не е за вярване
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Уважаеми господа разследващи при такъв преход този малчуган би следвало да има наранявания на крачетата ако се е скитало само. Ако е отвлечено то поне ще е плакало и ще има видими белези от болницата е изписано в отлично здравословно състояние значи че не е малтретирано един коментатор бе написал че е възможно и серъх естествени сили да са извършили това което не се случва за първи път помислете.


26 Септември 2020 18:49 | чавдар помаков
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

абе оти ни занимавате с тъпи и нечистоплътни щърби помачоре, ай сиктир и бегом.... рипа ле пишката Мемет


26 Септември 2020 20:20 | Иван
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На такива помаци цигани трябва да им бъде забранено да се размножават
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар