Изненадващо! Доведеният син на Сашка Васева с тежки обвинения! Оперирана ли е въобще певицата? 

23 ноември 2021 17:35   6 коментара   92306 прочита


Христо Бакърджиев отказвал да прати експертиза с диагнозата ѝ, Станислав Александров го обвинява в манипулации 

 

 
Здравословното състояние на певицата Сашка Васева не е никак добро. Нейният съпруг Христо Бакърджиев е помолил за помощ и обяви дарителска сметка, чрез която се надява да събере нужните 90 хиляди евро за операцията по отстраняване на тумора в мозъка на легендарната певица. 

 
В края на тази седмица трябваше да има два концерта с изпълнители от фолка в подкрепа на Сашка, но са отменени заради шокиращи подробности около заболяването на певицата. Нейният доведен син Станислав Александров - Стас, който Сашка е отгледала като свое дете, хвърли голяма бомба с признанията си и обвини съпруга на певицата - Христо Бакърджиев, в манипулация и лъжа. А имало ли е въобще операция за отстранява на тумора, какво твърди Бакърджиев?! 

 

"Десетки изпълнители от фолк гилдията са обидени след едно от последните изказвания на г-н Бакърджиев. Там той каза, че никой от фолк гилдията не е съпричастен и не иска да помогне. 

На 26 и 27 ноември около 20-30 изпълнители трябваше да направят два благотворителни концерта. Извинявам се на организатора, че е вложил усилия и средства, но изпълнителите са отложили концертите, въпреки големия интерес. Концертите са отменени, тъй като организаторите десет дни изискват експертиза с диагнозата и на тази база да се направят концертите. Не са получили диагнозата и оттам се породиха съмнения и слухове как стоят нещата", заяви Стас в предаването на Крум Савов. 

"Нужни са 90 хиляди евро, има дарителска сметка, но не знам до момента какви средства са влезли по нея. Предполагам, че в най-скоро време ще обяви какви средства са събрани и какво предстои. В България има много хора, които искат да помогнат. Наскоро ми се обади Ивана, която може да сформира тук екип, който да извърши операцията. Или ще бъде безплатна операцията, или драстично по-ниска сумата в сравнение с Германия. Депутати и министри искат също да помогнат, но искат да се прибере в България и тук да я оперират. 

 

Факт е, че тежката диагноза я има. Състоянието й не е добро. Прави се всичко възможно, за да се направи тази операция и да започне да се възстановява. Да си върне и зрението, тъй като в момента е на 100% сляпа. 

Чух се с нея преди седмица и не звучеше добре. Тя получава бели петна, забравя някои моменти. Тогава ми каза, че й предстои да посети клиниката и да се направят изследвания преди интервенцията. До днешна дата не съм сигурен, че има такава интервенция. Не знам, ако греша и са скрили от мен така информация... Но е нелогично. Нямам друго обяснение. Не е срамно, ако не могат да се съберат нужните пари, да се върнат в България и да опитаме тук. Гадно е да се симулира със спасяването на чуждия живот", категоричен е доведеният син на Сашка Васева, с което хвърля нова светлина върху лечението на певицата и въобще дали има такова. /show. blitz. bg 

 


 
 
 

6 коментара
23 Ноември 2021 20:29 | васко лИзаров
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

а дали въобще и има нещо на тая ресиловска кухарка..... чалгаджийски пинизи


23 Ноември 2021 21:59 | МЪЖЪТ НА ВАСКА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ, ИЛИ ТЪРСИТЕ РЪКОПЛЯСКАНИЯ, ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ


23 Ноември 2021 22:12 | Ваня
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Как може да се спекулира с човешкия живот,
отвратително и не допустимо!


23 Ноември 2021 23:13 | До Ваня
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

питай мажо й Бакърджиев-КАК.....


23 Ноември 2021 23:44 | Чугуно
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Васко тъп си брат ми-да те е*а у грамадскио чеп


24 Ноември 2021 14:35 | Шаша
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какъв е сега този доведен син? Ало?
После защо хората не им дарявали пари?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар