Изключена от скорост кола потегли сама и прегази шофьорката си в Гоце Делчев, младата жена е със счупен крак

13 август 2018 12:20   1 коментар   7469 прочита


На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 10.08.2018г. около 09:35 часа в гр.Гоце Делчев, 30-годишна водачка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ от гр.Гоце Делчев, паркирайки автомобила без да вземе необходимите мерки автомобилът да не се приведе в движение бива блъсната в момент когато е пред него, след като автомобилът се привежда в движение на собствен ход. В резултат на инцидента 30-годишната водачка е пострадала с фрактура на ляв крак и без опасност за живота.

На 10.08.2018г. около 09:30 часа в гр.Гоце Делчев е станало ПТП, при което каруца, теглена от кон и управлявана от 64-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, излизайки от крайпътна територия на път II-19, не пропуска и се блъска в лек автомобил „Сеат Толедо“ с 25-годишен водач от с.Плетена, общ.Сатовча, движещ се по път с предимство. С охлузна рана на главата и натъртване на гръдния кош е пострадал водачът на каруцата, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На 10.08.2018г. около 17:30 часа на бул.“П.Яворов“ в гр.Благоевград, лек автомобил „Хюндай“ с 30-годишен водач от гр.Благоевград, извършвайки неправилна маневра „завой на ляво“, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в насрещно движещ се лек автомобил „Мерцедес“ с 20-годишен водач от гр.Благоевград. При инцидента са пострадали: момиче на 15 години от гр.Благоевград, което е с охлузна рана на лявата китка и жена на 30 години от гр.Благоевград, която е с болки в главата, пътуващи в лекия автомобил „Мерцедес“. След извършен медицински преглед, същите са освободени за домашно лечение.

На 12.08.2018г. около 19:50 часа в гр.Добринище е станало ПТП, при което лек автомобил „Хонда“ с 40-годишен водач от гр.Пловдив, движейки се по ул.“Иван Галчев“ спира след внезапно изскачане на пътното платно на 39-годишен пешеходец от гр.Пловдив. При потегляне на автомобила, същият минава в ляво и се блъска в предпазна ограда. С охлузна рана на дясното коляно е пострадал пешеходецът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

М. Иванов


Още за: територия   ПТП   мерки   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
13 Август 2018 20:31 | Гераксиев
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много вие стара и не вярна информацията..... преди една седмица
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар