Искат отрицателен PCR-тест за преминаване през “Кулата” - “Промахон” до 30-и септември

16 септември 2020 14:41   5 коментара   5586 прочита


Гръцкото правителство удължи до 30 септември предпазните мерки за преминаване през ГКПП “Кулата”-“Промахон”. Преминаването продължава да бъде със задължителен PCR тест, направен до 72 часа преди влизане в страната, както и задължителен IQ код.

Ограничителните мерките се удължават до 30/09 в Халкидики, Ханя, Лесбос, Закинтос, Ираклион, Пела, Пиерия, Иматия и Килкис и Миконос.

1. Прекратяват се всякакви масови прояви като: лайв партита, търговски панаири, религиозни шествия, пазари на открито и т.н.

2. Забраняват се всякакви събирания на повече от девет души на едно място по каквато и да било причина както на обществени, така и на частни места.

3. В заведенията за обществено хранене се позволяват максимум до четирима души на една маса, освен ако не става въпрос за роднини от първа степен, когато се разрешават до шестима души.

4. Задължителна е употребата на маска както на открито, така и в закрити пространства.

5. В сила е забрана за работа на заведенията от санитарен интерес от полунощ до 07.00 ч. сутринта.

От днес до 30 септември се въвеждат строги мерки и в област Атика. Използване на маска е задължително във всички затворени обществени и частни помещения, както и на открити събирания като площади и опашки в магазините, предава в. “Труд”.  Препоръчително е маската да се носи навсякъде, включително и навън.

 


Още за: тестове   Гърция   Кулата   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
16 Септември 2020 16:16 | Опхоптроп
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ТОВА ЩЕ Е ДО ВАКСИНИТЕ. ПОСЛЕ САМО С ВАКСИНА ЩЕ СЕ ВЛИЗА, РАБОТИ И ЖИВЕЕ ДОРИ ДА ТИ Е ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТА ЩЕ ИСКАТ ВАКСИНА. АКО НЕ СЪМ ПРАВ ВСИЧКИ ГЕРБЕРСКИ ТРОЛОВЕ ДА УМРАТ.


16 Септември 2020 21:03 | ..
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Гнусни маляки.....


16 Септември 2020 21:26 | Онзи
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Гърците си изиграха правилно картите, жертваха част от сезона, но заради корона вируса ще вземат много повече пари.


16 Септември 2020 22:00 | маляки
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Мама им мръсна, долна византийска. В цял свят вече може да се влиза без тест, само тъпите маляки искат, тия за какви се имат, те са тия които всяват зараза навсякъде, на тях трябва да им се изисква тест, преди да излезнат от шибаната си държава


17 Септември 2020 08:55 | Не знаех...
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не знаех, че в Гърция вече се влиза и с тест за интелигентност ( IQ тест ), а не QR тест. Май журналиста малкичко се е объркал.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар