Институт "Николай Добрев" раздаде традиционните си награди в ПМГ" Яне Сандански " в Гоце Делчев

26 юни 2022 15:53   2 коментара   3189 прочита


Кирил Добрев към зрелостниците: Никога не предавайте приятелите си 

 

"Никога не предавайте приятелите си без значение на каква позиция и какъв връх сте постигнали, защото един ден когато суматохата и суетата свършат, трябва да имате някой, с когото да си спомните за този ден и за това място. " - така се обърна към зрелостниците от випуск 2022 на ПМГ „Яне Сандански“ Кирил Добрев. "Не се притеснявайте да имате различно мнение, виждания и позиции. Лидерът никога не се движи по течението, а го създава. Тези, които истински държат на вас ще продължават да ви следват. " - каза още Кирил Добрев. 

Институт "Николай Добрев" е дългогодишен партньор на ПМГ "Яне Сандански" и ежегодно награждава учители и ученици за постижения в учебния процес. "През всичките тези 20 години откакто съществува Институт "Николай Добрев", ние се водим от веруюто, че най-добрата дейност е да продължим делото на моя баща, а именно да насърчаваме млади хора готови да се занимават с обществена дейност и да придобият лидерски умения. " - обясни Кирил Добрев. 
Дванадесетокласниците бяха поздравени и от Негово Високопреосвещенство – Неврокопския митрополит Серафим и кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов. 

П. Попов 
 


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
26 Юни 2022 16:35 | Кмето
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Киро комунистическият син е човекът на ТИМ в Гоце Делчев!
Гаден и в червата си


27 Юни 2022 15:02 | Българи
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

К. Добрев е човек с много лошо възпитание, като баща си.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар