Инциденти на Гергьовден в Благоевград! Пийнала "Гергана" падна от втория етаж, лозница и спаси живота

07 май 2015 08:49   2 коментара   11865 прочита


След спор за имот дядо ударен със секира

След полунощ в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград е приета 53-годишна пияна жена, паднала от тераса в ромската махала.

По традиция Гергьовден е и празник на ромите, за който общината отпуска средства за музика, веселба, пиене и ядене, пише Бгнес . Пияната ромка полетяла от тераса на втория етаж, за неин късмет се стоварила върху теловете на асма, които омекотили удара.

След падането на земята под нея, жената е получила за щастие само натъртвания и охлузвания. Пред СПО по повод инцидента солидарно са се събрали група роми, които този път се държали цивилизовано. Възрастен мъж постъпи в отделението с разцепена глава, той пострадал след спор с роднини за имот. Върху главата му в спора, някой стоварил малка секира.

2 коментара
07 Май 2015 20:59 | пенсионер
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ами как няма да се напие жената.... пари от кмета, пари от областния, пари от тук, пари от там..... музика, ядене, пиене..... мятат се кючеци, гюбеци..... весело им правим на тези ''бедни и гладни''същества..... а това, че на''богатите''българи, живеещи в близост до тези маймуни живота им е АД.... никой не го интересува.... ДО КОГА ЩЕ РАБОТИМ ЗА ТЕЗИ ИЗЧАДИЯ? ДО КОГА ЩЕ ГИ ЛАНСИРАТЕ? ЯДАТ И ПИЯТ ОТ НАШИЯ ТРУД-ТРУДА НА РАБОТЕЩИЯ БЪЛГАРИН, КОЙТО ЕДВА СВЪРЗВА ДВАТА КРАЯ..... ЕТО ТОЧНО ТИЯ ЦИГАНИ ЩЕ ВИ ИЗПИЯТ ЕДИН ДЕН КРЪВТА, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ..... ЩЕ ИЗНАСИЛВАТ ДЕЦАТА ВИ, ЩЕ ВИ КРАДАТ И УБИВАТ..... ВИЕ ИМ ДАДОХТЕ ВЛАСТ, ВИЕ ЩЕ СТРАДАТЕ..... ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА.....


08 Май 2015 01:30 | ЧИТАТЕЛ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Прав сте Друже но няма кои да ве чуе.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар