Ин витро клиника Афродита събра всички награди от сферата на Здравеопазването

19 юни 2021 11:54   2 коментара   3570 прочита


На тазгодишната гала церемония „Компания на годината“, която се състоя в зала Витоша на ИЕК - МЦ Афродита успя да затвърди своя огромен успех като получи награда за „Компания на годината“ в сектор „Здравеопазване“. Наградата беше получена от ръководителя на Ин витро блока – Др Антон Баев.

Д-р Баев има дългогодишен опит в сферата на репродуктирвната медицина и e смятан за най-добър специалист в сферата на оперативната гинекология. МЦ “Афродита“ – гр. София е строго специализиранa клиника за диагностика и лечение на репродуктивни проблеми, ин витро процедури, обща гинекология, пренатална диагностика, както и съхранение на стволови. Според официалните данни на Фонд Център за Асистирана Репродукция, клиника „Афродита“ – е с най-голям процент успеваемост при раждания от ин витро процедурите в България – 37,80 % за последните три години.

А както знаем, в световен мащаб този процент е около 30. Именно този факт се оказа и най-ценната информация и водещ фактор, по който журито избра клиниката. Ин витро процедутите се състоят от много стъпки, в които участват различни специалисти – гинеколози-репродуктивни специалисти, ембриолози, анестезиолози, уролози и други строго профилирани специалисти.Броя на семействата с репродруктивни проблеми нараства през годините и те търсят помощ в различни клиники.

Решаваща роля за избора им винаги е точният процент успеваемост на ин витро процедурите. Изпълнителният директор на МЦ „Афродита“ Вили Пеева – Пападопулу също бе наградена с приз „Успешен мениджмънт, развитие и устойчивост“ на медицински център Вили Пеева се смята за гуру в прилагането на контрол и стандартните оперативни процедури в здравните заведения.

МЦ „Афродита“ е най-големият център за регенеративна медицина у нас. Клиниката е в пряко сътрудничество с най-големите генетични лаборатории в света и се счита за еквивалент на качество. Медицинският център е многократно номиниран и награждаван в България и чужбина

2 коментара
19 Юни 2021 13:19 | Разбойник
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Струмааа, пуснете коментарчетата за статия за ексшефа на РПУ-Петрич Слави Арабаджиев, за да видим какво мисли обществеността на града за този голям полицай. Струва ми се, че ще се изненадате от дияметралното мнение на вашето. Понякога е толкова очевидно с кого си сътрудничите тясно за износ на служебна информация. Пазете си го... важното е че ние знаем за него и неговите "професионални" качества. Както и за недекларираните приходи, камионите, нивите с канабис...


20 Юни 2021 15:11 | 5656
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Славчо Арабаджиев е ограничено момче. Какъв ти началник....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар