Илия Пасков награди щедро момичетата от националния отбор по борба

28 февруари 2020 11:30   4 коментара   11547 прочита


С парични премии и с едноседмична почивка в спа-хотел в Сандански бяха наградени от клуб "Левски" европейските шампионки по борба Миглена Селишка и Мими Христова, "бронзовата" Тайбе Юсеин, както и София Георгиева, достигнала до репешажите на първенството в Рим. Ваучер за почивка получи и техният треньор и селекционер на женския ни национален отбор Петър Касабов, а наградата му бе връчена от Слав Славов, личен треньор на Боян Радев.

Момичетата и наставникът от Петрич ще могат да се възползват от предложението в удобно за тях време, а наградата им е от Илия Пасков, член на управителния съвет на "синия" клуб. На тържеството в клуб присъства и легендата на "Левски" Боян Радев. Двукратният олимпийски шампион, който вчера отпразнува 78-ия си рожден ден, им пожела олимпийско злато от Токио 2020. "В краен случай може и втори места", каза с усмивка Радев, който се обърна със специално послание към дупничанката Миглена Селишка, когато й връчи плакет и букет цветя.

"Ще ти подаря скулптура, като донесеш злато от олимпиадата”, допълни легендата. А шампионката амбициозно отговори, че ще си потърси обещания подарък. Организатор на събитието бе президентът на клуба Александър Томов, трикратен олимпийски вицешамион, от чието име бе поднесена голяма торта на момичетата. “Трудно им на състезателките в тренировките, но на маса е леко...”, заяви шеговито роденият в село Склаве Александър Томов, който също пожела на състезателките да се върнат с медали от олимпиадата.

П. Попов

4 коментара
28 Февруари 2020 12:36 | ���
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ХУБАВА ПЕЕЕЕЕЕЕЧККККККККА .УБАВЕЦ


28 Февруари 2020 12:37 | ���
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ХУБАВА ПЕЕЕЕЕЕЕЧККККККККА .УБАВЕЦ


28 Февруари 2020 21:15 | СЪСЕД НА СИНА МУ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Илия Пасков винаги е помагал .Да си здрав и цялото семейство да бъдете много щастливи. Семейство с голямо и обединено сърце


01 Март 2020 23:48 | Любимка Бисерова
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Поздрав за Г-н Илия Пасков!
Желая му здраве и още дълги години да насърчава и помага на младите спортисти, както помага винаги, за запазването на фолклорните традиция в пиринския
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар