Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  
   –егистрац舫абравена парола

»гра на нерви се превръща в престъпна безотговорност! Ѕолни€т главен архитект на Ѕлагоевград ¬. “инчев лекува шийни€ си радикулит без да делегира права!


9 януари 2019 11:13  30 коментара   19894 прочита—ъздаде хаос, просрочват се преписки, вал€т жалби в –ƒЌ— !  олегите му с "вързани ръце" се гърчат пред натиска на гражданите, той дори не вдига телефона си...  ъде си “инчев?!


7-ми пореден ден на хаос в строителни€ отдел на община Ѕлагоевград. ѕричината е шийни€т радикулит на главни€ архитект ¬асил “инчев, който го извади от стро€ за дълго. “инчев се отдаде 2-седмично лечение, без да делегира права, да упълномощи заместник, който да подписва и придвижва преписка, така че да не се ощет€ват жителите на общината и да не се спъва работата в общината.. ѕобол€ се внезапно във време, в което кметът  амбитов об€ви, че прави проверка на дейността му по повод сигнал на благоевградчанина –. «ашев, оплакал се от действи€та му по отношение на негов имот.

ƒни наред граждани окупират отдела с питани€ какво става с преписките и строителните разрешени€, за които срокът е изтекъл и се заканват, че ще сезират –ƒЌ—  за просрочените им преписки. ј архитектът с€каш се изпари. Ќе отговар€ на телефона си, не вдига на никого и никой от общинарите не знае къде е той. Ѕолен, болен, ма колко да е болен?!

ƒиагнозата му не означава, че е на смъртен одър, та да не може дори да вдигне телефона си, за да се разбере с колегите си, зависими от неговата работа.. ѕоведението на главни€ архитект граничи с абсолютна безотговорност по отношение на служебните му ангажименти.. ѕодобно действие е прецедент в работата на общинска администраци€, коментират общинари, нито един служител не си е позвол€вал такова поведение.

–аботещите в строителни€ отдел са с вързани ръце и безсилни пред гнева на търсещите правата си граждани. “елефоните им прегр€ха от въпроси около строителните разрешени€ и просрочени преписки. ѕовдигаме въпроса отново! —трахува ли се от нещо архитект “инчев, та така се покри?! ћного ли го боли вратът и толкова ли бързо ирадира болката му, че не може дори да се обади в строителни€ отдел?! »грата на нерви е за сметка на гражданите и се превръща в престъпна безотговорност при изпълнение на служебни ангажименти.

ј нервите на архитекта се разклатиха и той се побол€ буквално за часове, след публикаци€ на Struma.com по жалбата на –. «ашев, който пусна сигнал до градоначалника, описвайки на дълго и на широко неволите през които е минал за да получи достъп до строителни книжа, касаещи съседен на негов имот. јрхитект “инчев отказал да покаже книжата, стъпвайки на об€снението, че лицето не е заинтересована страна и н€ма правен интерес.

«ашев бе категоричен, че у него се по€вили съмнени€ и той отправи питане: „ий интереси обслужва общински€т служител “инчев и поиска спешна проверка на случа€. “огава кметът  амбитов бе категоричен, че ако в сигнала има истина и уликите срещу служител€ са факт, то той ще бъде безкомпромисен. —иреч нарушител€т на служебните ангажименти ще бъде сериозно наказан.

¬еро€тно тези думи на  мета  амбитов побол€ха архитекта внезапно и той излезе в болнични, без да си свърши работата по закон. ƒа остави свой заместник! Ћоша работа, “инчев, желаем ти бързо оздрав€ване! Ѕолнични€т на архитект “инчев е до 16-ти €нуари.

ѕ.  остантинов

ќще за: отдел  ¬асил “инчев  имот ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


30 коментара

9 януари 2019 11:36 | ѕандю
ќценка:
8
 (
14
 гласа)

“онка нека боледува ма да си свъши работата не може да пречи, да си остави заместник па да се лекува спокойно


9 януари 2019 11:47 | “они
ќценка:
17
 (
21
 гласа)

ѕуснете го за издирване, все отн€къде ще изскочи този миш


9 януари 2019 12:43 | в изгнание
ќценка:
23
 (
23
 гласа)

—амо да попитам: √радоначалника н€ма ли правомощи€ да назначи заместник?


9 януари 2019 12:52 | д-р ќх Ѕоли
ќценка:
14
 (
16
 гласа)

“ози пигмей нали има заместници на заплата, ами те да подписват при негово отсъствие. ј сами€ да му провер€т верността на болнични€ и да окошар€т и доктора, който му го е дал!


9 януари 2019 13:07 | ƒелев
ќценка:
7
 (
21
 гласа)

—трума. ком евтина меди€, работодател€ на “инчев ще определи заместник! јма взимате кинти от него .


9 януари 2019 13:17 | информиран
ќценка:
12
 (
26
 гласа)

¬секи месец —трума си получава лептата от кмета, за наша сметка разбира се, и му създава комфорт. “ова не е меди€ а клюкарски нужник! ¬место да служи на хората, тази уж меди€ манипулира и дезориентира. —трума що не напишеш с главни букви, че прехвалени€ ти кмет отново остави без баща едно момиченце, детето от втората му партнъорка. » на Ўопова ли ще направи наследник?


9 януари 2019 13:20 | 123
ќценка:
14
 (
18
 гласа)

 акво заглавие, каква глупост. ј вие, наистина ли не разбирате какво пишете?  ак така, “инчев ще делегира права? “а той е само един послушен чиновник. ќбщината си има кмет, който уволн€ва и назначава. јми, ако н€кой умре, какво става?


9 януари 2019 13:41 | до информиран
ќценка:
-5
 (
13
 гласа)

—тига говорите глупости и се врете под завивките на хората! Ќикой никого не е оставил без баща. “ова, че един баща не живее с майката на децата му не означава, че не се грижи и не дава всичко възможно тези деца да са добре и да не им липсва нищо. ј кой на кого какво прави или не не е наша работа. “и къде ходиш н€кой пита ли те? “огава си трай и не се занимавай с чужди€ личен живот!


9 януари 2019 13:54 | —тили€н
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

¬ ѕ≈“–»„ ≈ —“–јЎЌќ,  ќ–”ѕ÷»я,  ќ–”ѕ÷»я,  ќ–”ѕ÷»я,  ћ≈“ј ћј’Ќј √Ћј¬Ќ»я, «ј ƒј ћќ∆≈ —≈√ј ѕ–ќ“≈∆≈“ќ ћ” ƒ≈“ќ —ЏЅ»–ј ќ“ —“–ќ»“≈Ћ»“≈, ƒј —ЏЅ»–ј » ќ“ ѕ–ќ≈ “јЌ“»“≈, —“ќ… ќ¬ —≈  ј«¬ј, —јћќ ƒј –ј«Ѕ»–јЎ≈ ћјЋ ќ ѕќЌ≈, јћј “ќ Ќќ¬»я √Ћј¬≈Ќ ќў≈ ѕќ-«Ћ≈ » ќ“ Ќ≈√ќ!!!!!


9 януари 2019 13:59 | запознат
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

«аконъ т е категоричен -- архитектът тр€бва да предложи кой да го замества, а кметът одобр€ва никой не се измъква по терлици


9 януари 2019 15:17 | избирател
ќценка:
-4
 (
12
 гласа)

≈й много информирани тук бе.  мете не ги слушай а си върши работата. “ези малоумници са хора без работа.


9 януари 2019 15:23 | в изгнание
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

¬с€ко управление, независимо от това дали е авторитарно, демократично и без значение с каква идеологическа схема е свързано, се основа на субординаци€та Ц система, при ко€то по-нисшите се подчин€ват на по-висшите и означава подчинение. —убординаци€та обаче съдържа в себе си и обратното действие Ц когато висшите органи, поради некомпетентност, незнание, невежество и некадърност принуждават нисшите да предизвикват провали. „и€ е вината и отговорността, когато провалите са на ниво държава и общество? » ехото не може да отговори на то€ въпрос.


9 януари 2019 16:28 | „олаков
ќценка:
8
 (
12
 гласа)

информиран написа:информиран

ѕоли, а спри се, прозираш. ¬ашата меди€ не е ли платена, използва се за политически натиск и оскверн€ване на хората. ј че “инчев е виновен е €сно като б€л ден. »ма поне 25 жилища в града, от къде ли са му!?


9 януари 2019 16:59 | 1
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

ѕо времето на Ѕръчков администраци€та това е  мета! Ќ€ма √лавни н€ма второстепенни архитекти, н€ма заместник кметове и т. н ¬ластта е авторитарна! ѕетрич върви само надолу Ќе останаха интелигентни хора в града, защото простаци управл€ват!!!!


9 януари 2019 17:58 | ќрел
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

запознат написа:аква идеологическа схема е свързано, се основа на субординаци€та Ц система, при ко€то по-нисшите се подчин€ват на по-ви


≈ те след 4 години не са ли се сетили да пуснат такава заповед? “ука е вината на кмета който не го е направил веднага ... не искам да защитавам “инчев, ама той до сега отпуска и болнични не е ли ползвал, а ако е ползвал кой го е замествал ... ами утре ако влезе спешно в болница какво правим? «а това тези неща се прав€т още с назначаването или ежегодно в началото на годината за да н€ма такива проблеми каквото са в момента. ¬ администраци€та в ко€то работ€ ... има заповед от —офи€ кой да замества директора докато отсъства и то не е само един човек, а най-малко двама са в заповедта, в случай, че се наложи двама от т€х да отсъстват едновременно за да не спира работата!


9 януари 2019 18:09 | ≈лиана
ќценка:
-6
 (
6
 гласа)

“инчев, е е хубаво да се злоупотреб€ва така


9 януари 2019 18:28 | SSSSSSS
ќценка:
3
 (
9
 гласа)

—коро защитниците на архитекта ще млъкнат със сигурност ! ¬ервайте ми ! 27 са имотите му ! Ќе бъдете любопитни, а бъдете търпеливи !!!!!


9 януари 2019 18:46 | каменар
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

при€тели -системата създадена от кмета не работи. направено е нарочно


9 януари 2019 19:26 | 123
ќценка:
-3
 (
7
 гласа)

’айде стига с глупостите. “инчев да не е бил за красота в общината. —едем години е главен архитект. Ќегов проблем и задължение е да определи кой ще го замества като отсъства. Ќе на кмета.


9 януари 2019 20:19 | ћалки€ ѕетърчо
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

“инчев е рекетьор, има над 27 апартамента, как ли се е сдобил с т€х. ћами хората, колко са апартаментите му в сгради на други€ измамник Ѕалито. ƒа се маха на момента, чучелото, а и апартаментите да му вземат


9 януари 2019 22:11 | —ирма ¬ойвода
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

»стината е че г. –. «. както мнооооого Ѕългари искат да си присво€т имота на су-наследниците ( в то€ случай р. з. който подава молбата е 1/8 наследник но има апетити да превземе на евтино имотите на роднините си които не живечт в Ѕлгагоевград). “ози –. «, подава жалби защото иска да стигне дори по-дале€е - да принуди ќбщината да застане на неговата позици€ в незаконен имуществен спор. » така - главни€ архитект се покри щото става жега.


10 януари 2019 01:58 | ’ј-’ј
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

–ибата се вмирисва от главата. ј иначе н€кой, ако не е разбрал:кмета и балито се прав€т на скарани само до изборите и после пак -заедно...


10 януари 2019 02:05 | ћ≈“»Ћ
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

дончо не се опитвай да заблуждаваш хората. »мот се "превзема" при нотариус не с пускане на жалби. —тига хвърл€й пиратки...


10 януари 2019 02:08 | манаф дългоуйов
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

—ирма ¬ойвода=дончо=√ола вода


10 януари 2019 08:22 | јлекс
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

Ќеделчо освен доктор може да има и диплома за архитект. да замества тинчев  акто не обича да дели ще прибира и рушветите за гл. јрхитект


10 януари 2019 08:34 | Ќенчо
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

дончо тр€бва да се засрами от всички идиотщини, които е правил и да знае, че не е възможно посто€нно да извършва беззакони€...


10 януари 2019 08:40 | пепи хлебарката
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

√Ћј¬Ќ»я » ƒќ—≈√ј Ќ≈ ≈ ЋјѕјЋ —јћ. ƒј Ќ≈ ћ»—Ћ»“≈ „≈ «ј–я“ј Ќ≈ ≈ «Ќј≈Ћ  ј ¬» √» ¬Џ–Ўј“ ƒќЌ„ќ » √Ћј¬Ќ»я


10 януари 2019 10:00 | избирател
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

кемат ли има вина за богаството на тинчев, с те€ 27 апартамента. айде стига глупости, камбитов е редно да изгони това джудже, което защи ли се вози в колата на дончо балито, а....


10 януари 2019 10:01 | колега
ќценка:
0
 (
6
 гласа)

“инчев, “инчев какви ги надроби, ама лакоми€та край н€ма.  амбитов сега ще те оправи.  мете не се спирай а действай според закона.


10 януари 2019 10:03 | паскалев
ќценка:
-2
 (
6
 гласа)

 олко ли още гайди в общината си прав€т далавери зад гърба на кмета и после пак  амбитов бил виновен. «ащото н€кои н€мат спирка, откъде бе аланкоул 27 апартамента.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.