Идат тежки времена за братя Галеви

16 ноември 2018 09:35   2 коментара   14781 прочита


Експерти се очаква да опишат пред съда днес имотите на дупнишките кримигерои Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като братя Галеви. Делото за отнемане на имането на избягалите от правосъдието бивши барети зацикли след 20-тото съдебно заседание.

На този етап стана ясно, че вещите лица са изготвили назначената от съда икономическа експертиза, която ще бъде разгледана на следващото съдебно заседание. Според равносметката на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ ), която е ответник в процеса, процесът се точи вече 6 години. От КПКОНПИ обясниха, че делото срещу Пламен Галев и Ангел Христов е образувано още през 2012 г., а все още е на първа инстанция.

До сега са проведени над 20 заседания. В момента делото е на етап изслушване на съдебно-икономическа експертиза и следващото заседание е насрочено за 16 ноември т.г. Ако експертизата бъде приета, делото ще бъде обявено за решаване. Двамата бизнесмени са в неизвестност от 2012 година, след като влезе в сила присъдата им по наказателно дело за организиране и ръководена на престъпна група, пише Блиц.

С. Петров

2 коментара
16 Ноември 2018 17:20 | КИР40
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Платили са на СЪДА и какво да се очаква


17 Ноември 2018 14:47 | Дани
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много добре знаят къде са, но няма хора, които имат интерес да бьдат хванати и върнати
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар